- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа
mi moqt problem e 4e haresvam edno mom4e mn toi e s 3 godini po golqm ot mene i 6te mi pomognete li da razbere da li me haresva zna4i edin den na diskotekata me pokani na tanc i me celuna s16to i kato hodihme na space (nai golqmata diskoteka na balkanskiq poluostrov)toi me preg1rna darji se mn milo s men za6titava me... no nz dali me haresva..... a i s16to 6te mi kajete li kak moga da mu kaja poneje mn me e isram za6toto toi v momenta samo za lqtoto raboti pri ba6tami... pak i nii ot mn godini sme si mn dobri fr. i as izvedn1j zapo4nah mn da go haresvam i sq se 4udq kak da my kaja...pls pomognete mi![]()
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
как ше те харесва...целувате,прегръща те, той направо те мрази да знаеш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
оу, "изведнъж")
Може би поради липса на друг обект?
Аз предпочитам нещата да се казват направо, затова ще те посъветвам да бъдеш напълно честна и пряма.Дали те харесва?Никой освен самият той не може да отговори на въпроса.
пп:В Равда е дискотеката, нали)
Ама ако много се интересуваш го водиш на някое осамотено място и ако тои не ти го каже го питаи ти :P :P
Щом се отнася така с теб,най-вероятно те харесва!Според мен той също знае,че ти го харесваш!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Бате ти заеби ... Едно момиче си мислех 80% че ме харесва а накрая се оказа обратното... Без да питаш няя да разбереш!!!Първоначално написано от Memento mori!
ne e v ravda diskotekata v obzor e v ravda e nai golqmata v ravda ama taq v obzor e nai golqma na balkansjiq poluostrv ima razlika :P :P
mi milaa nz ama ne othvyrlqai ni6ty!!!moje i da te haresva!!Moje i da ne te haresva,no mislq 4e sama trqbva da razbere6,kato pogovori6 s nego!!!i dokato govorite prosto bydi sebe si i mu kaji vsi4ko!!!pojelavam ti uspeh!!dano vsi4ko e ok i stane tova koeto iska6!!4aoooo
![]()
Тва не ти е кола че по симптомите да определим дали ДА или НЕ ...
Казваш целуна ме .. излиза въпросът Всяка ли целува ?... ако не .. отговорът на въпроса ти е ясен .. Успех \/
...s0 L3T m3 b3 Fr33...
каза гоПървоначално написано от tuzaro
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
не разбрах къв ти е проблема...явно че си мн глупава
abe moje i da ne e to4no taka 6toto poznavam xora koito pravqt taka s vs bez da xaresvat to4no 4oveka koito celuvat pregru6tat i pr.taka 4e nai dobre pogovorete i si izqsnete vs.kusmet!!!Първоначално написано от tuzaro