Цитирай Първоначално написано от divasbaby
вижте,не съм горда от това,но сум болна от булимия вече близо 7години.имала съм периоди в които ям,повръщам,ям,повръщам,ям, овръщам......и така до вечерта.На сутринта пак така до вечерта.....след 2-та година ве4е не беше нужно да използвам пръст..просто си става естествен спазъм на стомаха....Може би съм оцеляла до сега,защото си оставям по нещо вечер в стомаха.било то солети или банан,или друг плод.нещо много малко.може да е малко сирене или кашкавал....но да е само един вид.иначе изпитвам нужда да се освободя ....И пия около 3-4 л.вода на денонощие.когато нямам възможност да повърна,и храната се задържи в мен се чувствам виновна и гузна.след това при първа възможност отивам в тоалетната и повръщам само стомашни сокове и киселини...много е гадно...до толкова,че чак ми се насълзяват очите....бих искала да спра ,но ме е страх,че ще загубя фигурата си,че няма да мога да си хапвам от всичко(и сигурно тогава ще залитна в другата крайност-анорексията).......
Внимавай,7 години са много време.
Това 4е досега нищо ти няма (между другото би трябвало да имаш много силен косопад,поне аз имах,понеже повръщайки механи4но губиш много и то ценни вещества,които трябва да отиват за изхранването на космените фоликули),си е 4ист късмет.
Можеш да по4инеш при всяко повръщане,защото сърцето ти извършва свръх-дейност (забелязала си 4е като повърнеш,сърде4ният ти ритъм се забързва,нали),така можеш да полу4иш сърде4ен удар и да по4инеш на място.Замисли се,искаш ли родителите ти да те намерят на 1 метър от тоалетата,умряла,обляна цялата с повръщано и кръв?

Говоря ти така,защото знам какво е и именно едни такива "страшни слова" ме разделиха с булимията.Ако искаш пиши Ли4но съобщение .