Навсякъде чета че булимията при момичетата започва някъде на 15-16 О_О. Аз започнах на 9!И честно казано тогава незнаех че съществува като болест.Но,още от тогава започнах да лъжа родителите ми че повръщам в следствие на консумация на неподходящи храни...Казвах че ме боли корема и т.н. ... Водиха ме по лекари и т.н. Лекърката каза че имам разширен пръстен на храно провода...Изписа ми някакви хапчета за гастрид,казвах че ги пия,но просто ги изхвърлях.До днес правя така със всички хапчета-просто нямам нужда от тях...Проблемът не е такъв какъвто го каръм да изглежда...
Толкова пъти ми се е искало да поговоря с някои,но...
Веднъж направих тази грешка и после благодарение на приятелката ми всички знаеха...Аз отрекох и направих да изглежда така че все едно ги е излъгала,за да ми направи мръсно...
Повече няма да направя същата грешка.Но,откакто започнах /вече съм на 14/ научих доста неща.
Невидях някой да споменава,но съществуват и така наречените общества в нета pro-ана и мия.
В тях хората намират утеха,но често затъват повече.Учат се как да лъжат и прикриват следите си,как да гладуват и т.н. ... спрях да ги посещавам.Пък и достатъчно добре знам как да излъжа или да се прикрия...
По едно време майка ми ме подозираше в нещо нередно,но я накарах да смята че греши...Сега мисли че има нещо нередно във храносмилателната ми система и това ме улеснява-дори не се налага да се крия...
Понякога ми се е искало да свърша със всички тези неща...Да ям каквото си искам без после да се чувствам виновна...Но...Или просто да буда нормална като другите момичета-с хубави тела и т.н. ...
И макар до някъде да искам да се променя до голяма степен неискам-просто знам че ще напълнея повече ако спра...
И както се казва в песента Superchick - Courage която слушам в моменти след цикъл преяждане-повръщане ''никoй невиждаше през игрите ми...''
С една дума незапочвайте НИКОГА!Обичайте себе си каквито сте...