Ами мерси за съвета,аз и преди съм мислела да отида на психолог мога и сама да си го плащам и така няма да се налага да кажа на наще...
Ама и все си мисля че няма нужда-стига да реша мога да поправя нещата...Но,толкова години вече свикнала съм...
А и с гладуване опитвам понякога ама пак не съм доволна,а и предпочитам така ...май проблема е в това че изисквам твърде много от всичко и всички...
За цикъл ами може да не е редовен да...през няколко месеца или през 6 ама пия едни хапчета и всъщност не се бях замисляла че може и от това да е...
Скоро загубих съзнание за малко,но поне си бях сама вкъщи и се оправих набързо и пак никoй неразбра хах ^^
И също съм си мислела за това което спомена-дали неискам деца-ами то все още не ама предполагам в даден период може би.Обаче какъв е смисъла да си дебел и да си сам...Има и друг вариант-да си слаб може би без деца,но с човек който те харесва и обича....А,кой гледа какъв си!?Никoй...Знам това от опит...
Това може да се усети още при децата-като бях по малка се сещам как ми се подигравах и никoй неискаше да играе с мен защото имах килца отгоре....Сега като гледам снимки не съм била толкова различна от другите,но...И дори не ядяах толкова колкото повечето от съученичките ми-просто всичко ми се лепи.
Подиграва се,неискаха да играя с тях обиждаха ме и какво ли не.Един ден се прибрах и си казах СТОП!Това ще свърши!Ще започна от начало по мой си начин и те ще видят че не съм по-различна от другите деца.
Като всички еца исках да буда приемана от другите като мен,а не като някои изпусне топката,а аз искам да му я подам да чуя Прасе!Не пипаи топката!Ще стане в лой!И след това смях.
Сега макар да избягвам модни тенденции и правилата на света около мен,пак това ми е като....комплекс?
И неискам това НИКОГА да се повтори!Неискам никога отново да бъде така...
Бях най-добрата ученичка в класа и госпожите ме обичаха,може би и това е допринесло да ме мразят,но и след година-две когато вече небях отличничката на класа пак ме мразеха...и пак се подиграваха....
Сега се подиграват и за музиката която слушам-ппонеже мразят метъл и ми казват хах ето всички метъли сте дебели....За мен тя означава мнного и когато я обиждат ми става гадно.Неискам заради мен да хулят цялата култура...И така и така причините се насъбраха много...Често мисля какво да правя,но-нима мога да спра и да се върна в миналото?,в учлишния двор пълен с деца и подигравки ?-Нее,немога....твърде трудно,а и болезнено е....
И така взе ли ме за откачена вече?
-Ок!Браво...няма нищо не си нито първия,нито последния.Но ще ти кажа само това- не съм!