Цитирай Първоначално написано от anyway
колко сте дволични само.мн ви е лесно просто да кажете на момичетата и момчетата "ооо горкия/горката.дано се оправиш",а всъщност вие всички сте тези които ги мачкате,които ги обиждате по улиците,по коридорите в училище.Спомнете си за това следващия път когато си отворите устите с намерение да обидите човека срещу вас.Представете си същото това 'същество'(каквото са те за вас-просто 1 същество)в тоалетната,плачейки и повръщайки.Той/тя го правят заради вас,за да могат да се впишат,за да покрият критерийте ви.ТЕ УМИРАТ ЗАРАДИ ВАС!!!!
пожелавам ви от все сърце никой от вашите приятели да не тръгне по този път и никога да не изпитате чувството,че той/тя си отива,защото повярвайте ми чувството никак няма да ви хареса!
Дааа.ти също си мн права.Например,аз тва за про-ана почна по да ми се натрапва в мозъка след пети клас.На първия учебен ден сички момичета събрани и там нещо си приказваме,едно от момичетата ме помоли да се обърна и аз го направих,после тя ми вика 'Пами напълняла си' имаше предвид дупето.на мене ми стана гадно...А един път същото това момиче си играеха на една игра,"вярно или грешно" и тая същата пита 'памела дебела ли е' а другата се обърна лекичко към мене да види дали слушам и видя че слушам,тогава се обърна с гръб към мене и показа нещо...сигурно е показала "вярно" на мене ми стана гадно...такива неща се помнят заминаги.Аз до пети клас са ме смятали за слабичка ама после лятото малко напълнях(сигурно 2-3 килца0 и те венага...тва те кара да се чувстваш ужасно...тва момиче ако пише в нета,и то ще напише "о скъпа дано се оправиш" или пък 'уфф лигла,кво се прайш на тъпа' ама неразбира че 50% тя е виновна за анорексията на някое друго момиче...ама сигорно дори не го осъзнава...както съм казвала мн пъти,хората са 50% от проблема заради които се развива анорексия,а понякога дори и мн повече...