.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 167

Hybrid View

Здравейте момичета! Много се интересувам от проблемите на страдащите от анорексия и булимия. Това е един много сериозен проблем, за който трябва повече да се говори. Тези хора имат нужда от специални грижи!!! Правя изследване за заболяванията. Чувала съм за pro-ana и pro-mia общества и форуми, където момичетата се подкрепят и си дават съвети как да продължават да гладуват. Много ви моля, ако знаете за такива да ми препратите линкове. Ще съм ви безкрайно благодарна, а и се надявам да съм по някакъв начин полезна

Ivelina aleksieva
    Guest
    Zdraveite iskam da vi popitam poneje sam mnogo oplashena zaradi majut mi toi e na 22 godini,175 sm i e 51 kilograma gotvq kakvo li ne za da qde no nichto ne se polucava zapocnax i as da Mislq ce toi e bolen hodili sme na lekar no nqma rezultat blagodarq predvaritelno...

Цитирай Първоначално написано от Ivelina aleksieva Виж мнението
    Zdraveite iskam da vi popitam poneje sam mnogo oplashena zaradi majut mi toi e na 22 godini,175 sm i e 51 kilograma gotvq kakvo li ne za da qde no nichto ne se polucava zapocnax i as da Mislq ce toi e bolen hodili sme na lekar no nqma rezultat blagodarq predvaritelno...
    къв ти е въпроса бе, че хванах рак от писането ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си