[i] Истината е просто че в България не се говори за това..но явно е наистина сериозен проблем.Мене лично ме е срам да си призная..незнам не искам примерно това да го причинявам на майка ми и сега вече се опитвам малко по малко да се излекувам..но ми е ужасно трудно и дори понякога не издаржам и пак се наяждам но при мене различното е че аз не ям по толкова дори не ям и сладко(опитвам се и се справям сравнително добре)но все пак аз повращам всичко след като съм се наяла ноо го повращтам защото и малко да ми се надуе корема и мисля че ще надебелея 8 кг които свалих но се справям малко по малко вече като заначало се храня по добре и по бавно и така поне не ми се издува корема ....не е както преди ям нещо и аиде да се поварне .! това е ужасно и живота човек не може да си изживее както трябва защото постоянно ми е в главата това което съм яла и тн...но тарся начини и се опитвам да се отарва защото може би вече усазнах колко е сериозен проблем (а аз страдам горе долу от 1 година и малко) но се чувствам ужасно когато след повращане започне да ме боли гарлото и тн предпочитам да ям нещо по здравословно и да не се мача после искам да спра в заради майка ми незнам но тя вече ме е питала дали правя нещо че съм отслабнала толкова но аз естествено отричам не искам да я лажа и от това се чувствам много гадно УСПЕХ на всички момичета които са болни и дано да се оправите дано да се усъзнаем всички колко ОПАСНО е това ..