Браво за темата.Супер е.Събрали сте много точно всичко,а клипчетата са страхотно допълнение.Изгледах ги всичките.На всички,които искат толко да отслабнат и се впускат в подобни самоубийствени неща,ви съветвам,колкото и да е трудно какво ви пука какво мислят другите за вас.Защото и аз много пъти се чувствам зле заради други,но в крайна сметка ако продължавам така живота е един миг,не е вечен,най-важното е собственото ми щастие и разбира се на близки и приятели.Който ме смята за дебела или т.н. няма да бъде част от моя живот и не ме интересува мнението му!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от anyway
колко сте дволични само.мн ви е лесно просто да кажете на момичетата и момчетата "ооо горкия/горката.дано се оправиш",а всъщност вие всички сте тези които ги мачкате,които ги обиждате по улиците,по коридорите в училище.Спомнете си за това следващия път когато си отворите устите с намерение да обидите човека срещу вас.Представете си същото това 'същество'(каквото са те за вас-просто 1 същество)в тоалетната,плачейки и повръщайки.Той/тя го правят заради вас,за да могат да се впишат,за да покрият критерийте ви.ТЕ УМИРАТ ЗАРАДИ ВАС!!!!
пожелавам ви от все сърце никой от вашите приятели да не тръгне по този път и никога да не изпитате чувството,че той/тя си отива,защото повярвайте ми чувството никак няма да ви хареса!
А тва беше едно от най-хубавите мнения,които прочетох.Защото всички пишем тук едни неща,а навън вършим и говорим други.Най-мразя когато някои се подиграва на човек за теглото му и вида му.Просто хората са толкова себепогълнати,че не осъзнават че 1 единствена дума може да разруши живота на човек,без дори да разбереш.Аз също съм много чувствителна на тази тема,засягам се от най-малкото,но няма какво да се направи,такива хора ще има винаги.Трябва само да се научим да ги изолираме,все едно не съществуват.И все пак да бъдем отговорни към другите и какво говорим!
И както от филма When friendship kills .. внимавайте какви приятели си подбирате,те са нещото,което ще ви е за пример.Дори ако се наложи да ви помислят сега за смотани,затворени,защото не пиете,дрогирате,пушите,не искате да сте скелет и да се тревожите за всяка 1 троха попаднала в устата ви .. един ден ще ви завиждат !

Успех на всички,които са открили проблема и са го признали пред себе си! С много воля,всичко се нарежда!!!