На 16 съм. Преди повече от година и половина някъде ми беше поставена диагноза Анорексия невроза. Това е заболяване не само на тялото...А и на духа. Практически не бях чак толкова слаба- за ръст 1.68 бях достигнала 39-40 кг. И тогава не се виждах слаба. В огледалото виждах закръглено девойче с поруменели бузенца, което само дето носи детска номерация дрешки. Излишно е да описвам студът, който усещах дори при 30 градуса температура на въздуха. Скъсвах се от физически упражнения, но за активен спорт не можеше да става и дума. Нямах сили. Чувствах се смазана, обезсърчена и исках да изчезна. Хората около мен бързо взеха мерки и благодарение на д-р Светлана Бояджиева успях да изляза от този кошмар (донякъде). Започнах да спортувам, записах се на плуване, на танци, започнах да се храня, заякнах и качих даже малко в повече, но вече това не се превръща в драма за мен. И знаете ли колко тежа в момента? Около 54 - 53 кг. Не се харесвам особено, но поне имам сили да се движа, да дишам, да тичам, да плувам и да се усмихвам. Обичайте себе си момичета и момчета! За да ви обичат и другите! Красотата не е само красиво тяло и лице! Тя е излъчване!