Здравейте!Не знам точно от какво съм болна, но се нуждая от спешно избавяне от страховете ми и тази пуста амбиция. Имам близначка,с която сме като две капки вода, и всичко започна миналата година. И двете не бяхме дебели, напротив всички казваха че имаме перфектните тела,но ние смятахме че имаме малко коремче.Тя започна да отслабва и стана малко по-слаба от мен.Не можех да понасям факта че тя е по перфектна от мен,затова започнах и аз да отслабвам.И така състезанието започна...коя ще изяде по-малко.Целта на деня ми беше да знам че сам победила. Отслабвах все повече и повече, а мен вече не ме интересуваше как изглеждам, беше важно циферблата на кантара да е по-малко от нейния. Разбирах, че вече сам ужасяващо слаба, а продължавах състезанието. И така до ръст 174см бях 40кг,естествено и тя така. Вървяхме и виждахме отвращението на хората. Перфектните тела станаха само кожа и кости.Разбирах, че сам ужасна, и не се възприемах за дебела,никога не сам,но пак смятахме калориите и гледахме чии са по малко.И така решихме, че ще спрем състезанието и ще ядем еднакво.Отчаяно искам да напълнея, да си върна хубавото тяло и не ме е страх от това!!! Но проблема е, че вече ни е страх от храната.Искам отново да мога да седна на масата и да ям спокойно, без да смятам калориите.Знам че с повечето храна само ще стана по-хубава ,но ме е страх. Моля някой ако имал подобен проблем да ни помогне!!