.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Guest

Какво да правя ?

Здравейте. Имам приятелка от 3 месеца много я обичам..., но скоро се запознах с едно момиче...много е секси...възбужда ме много повече от приятелката ми, но висчко е така без чувства искам да я изчукам...и тя иска..., но и не иска само чукане, иска и нещо по сложно...и ако я исчукам и не тръгна с нея...ще каже на приятелкаат ми...какво да правя знам, че не е редно да спя с нея, но просто само като си помисля за стахотното и тяло изтръпвам и се надървям...

Защо ли останах с мнението, че не държиш на приятелката си?..

Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Защото тоя е пълен галош.....Горкото момиче...което без никъф повод наричаш "своя приятелка"...Да ти кажа най-добре се гръмни

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Защото тоя е пълен галош.....Горкото момиче...което без никъф повод наричаш "своя приятелка"...Да ти кажа най-добре се гръмни

Съгласна!

Супер фен

Съгласна!
    i az podkrepqm
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Съгласна!
    Не съм съгласен с вас момичета!
    Пич, ако твоята пичка не се ебе и е задръстена я зарязвай и се еби с путката ;] или пък ходи с двете и гледай да не те фанат...

Цитирай Първоначално написано от marina star

Съгласна!
    i az podkrepqm
    Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака

Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака [/b][/color]
    Ти май нещо завиждаш ааа, че мацката е толкова яка и го дърви на макс...тебе ко те ебе.

Цитирай Първоначално написано от *~!-TIESTO-!~*
    Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака [/b][/color]
    Ти май нещо завиждаш ааа, че мацката е толкова яка и го дърви на макс...тебе ко те ебе.

Хаха.. да завиждам? Аз съм над тези неща, първо и второ изразявам мнение, не че ме ебе..

Цитирай Първоначално написано от marina star

Съгласна!
    i az podkrepqm
    Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака
    ЕЕЕЕЕЕ разчекнахте го човека!!!
    Както и да е!!! Пич и аз останах с впечатлението, че си мислиш повече за другата мацка...ако е така няма смисал да мъчиш старото си гадже...разделете се...така и тя ще си намери някои който я харесва и уважава повече от тебе, и ти ще тръгнеш с мадамата дето повече те кефи.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Цитирай Първоначално написано от *~!-TIESTO-!~*

Хаха.. да завиждам? Аз съм над тези неща, първо и второ изразявам мнение, не че ме ебе..
    Браво. Уважавам момичета като тебе.

Браво на тебе

Re: Какво да правя ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте. Имам приятелка от 3 месеца много я обичам..., но скоро се запознах с едно момиче...много е секси...възбужда ме много повече от приятелката ми, но висчко е така без чувства искам да я изчукам...и тя иска..., но и не иска само чукане, иска и нещо по сложно...и ако я исчукам и не тръгна с нея...ще каже на приятелкаат ми...какво да правя знам, че не е редно да спя с нея, но просто само като си помисля за стахотното и тяло изтръпвам и се надървям...
    Правилно те съветват ... Има ли смисъл да си все още заедно с това момиче , след като цялото ти съзнание е заето с друго ? Не я наранявай като я мъчиш с мълчанието си и желанията ти , в който не е включена . Просто я остави да си потърси щастието , а ти виж как ще се развият нещата с другата , която е обект на ... буквално на оная ти работа

Re: Какво да правя ?

Правилно те съветват ... Има ли смисъл да си все още заедно с това момиче , след като цялото ти съзнание е заето с друго ? Не я наранявай като я мъчиш с мълчанието си и желанията ти , в който не е включена . Просто я остави да си потърси щастието , а ти виж как ще се развият нещата с другата , която е обект на ... буквално на оная ти работа[/quote]

mnogo dobre kazano \/ =D> =D> =D>

Да ти имам и представата за обич. Ако толкова искаш да си с другата, поне се раздели с приятелката си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    пич хвърли монета, избери едната а другата я прати на мен

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    lubov li be da q opishesh ... izob6to ne q obi4ash ... 4ukai tam tazi deto te kefi i zareji segasgnata ti priqtelka.. kakvo q ma4ish samo.. za6to si s neq kato ne te kefi na max?
    Love you Kris !!!

Guest
    Изчукай я, изпразни й се в устата и да не ти пука кво ще стане.

ку-ку
    Guest
    ехххххх ка па искате сичко дето не е ваше бе...

Град
    София
    jalka istoriq
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Guest
    Ами въпроса е, че искам да бъда със старата си приятелка, но тя просто де да знам явно не дава всичо от себе си и не бих я зарязал заради това ОБИЧАМ Я просто тази е мн секси и като се сетя за нея...излудявам като правихме секс с приятелката ми изрекох името на унази (Катя) и тя май не забеляза.... ;(

Супер фен
    е па чукай ги и двете до припадък, пъ после пий едно джони за тонус, и пак

май не я обичаш тая твойта приятелка.е и аз ако бях с някое момче което не обичам/което е недопустимо/и срещна друг по готин щях да тръгна с него.ама ако го обичам никога няма да го направя тва
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

стана много забавно като каза пича,че обича приятелката си

Craig David-Walking Away

Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    стана много забавно като каза пича,че обича приятелката си

Да, нали? Как ще я ообича и ще се заглежда по друга? Пфуу, невъзможно.. да я обичаш значи да си отдаден само на нея (във всяка област става на въпрос ).. та представата ти за обич не знам каква е, но е погрешна явно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си