- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя ?
Раздели се с приятелката ти, нали не те възбужда?И не ми разправяй, че я обичаш.![]()
На същото мнение!Първоначално написано от Aleandra
П.С. ИДЕОТ, хем с таз, хем с оназ, не става тъй,кат разбере приятелката ти ще ти вгорчи животеца![]()
Според мен няма смисъл да си с момиче,което не ти харесва. Не казвам,че момичето не е свястно и така нататък,но щом не те възбужда просто се разделете! Тя може би мисли,че нещата вървят добре,а явно не е така. Както доста пъти съм казвала - не е хубаво да се живее в лъжа! И не, ти не обичаш приятелката си,просто си привързан към нев - още една причина да се разделите! Така ти ще си с Катя,която харесваш,а настоящата ти приятелка пък ще намери момче,което да харесва нея!
Moga li da dobavq,che ti si svinq
Kak moje da tvurdish-NE,ti napravo ni garantirash,che obichash priqtelkata si,a v sushtoto vreme ni obqsnqvash kak v legloto,dokato si s momicheto izrekul imeto na"katq",kak kogato se setish za onazi se nadurvqsh i tn...Ti na tova lubov kum gajeto si li mu vikash
Da ne govorim,che taka kato slusham ne momicheto ti e vinovno,che ne te privlicha,ami tova,che ti si ot teq deto gledat samo v chujdodo!Ti opredleno ne zaslujavash priqtelkata si i nikak ne i zavijdam ako produlji s teb ili oshte po-zle ako tq te obicha ISTINSKI!!!
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Абе бате......Ти си уникалн0 зле....0т 3 месеца и мн0у я 0би4аш, ма друга те дърви....Първоначално написано от Анонимко
Ак0 я 0би4аш т0лку мн0у, едва ли д0ри би п0мислил за друга, пък да не г0в0рим да те дърви....На4и или не я 0би4аш или нешу ви куца във връзката....Ак0 мислиш, 4е тая путка е п0-яка и ше и се кефиш п0е4е, раздели се с другата, ш0т така сам0 си играеш с нея и ше я нараниш мн0у, а ак0 наистина я 0би4аш, не би искал тфа да стане....А ак0 т0лку я 0би4аш, избий си 0т главата тая дървещата путка и си се кефи на тв0йта си....Макар, 4е не вярвам т0лку да 0би4аш гаджет0 си, и да казваш други имена д0кат0 я 4укаш...Не се връзва
Айде, айде.. Две дини ще носиш под една мишница.. и се пише Онази... Как може да има хора, които да правят толкова малоумни грешки????! Не мога да разбера, честно.Първоначално написано от Анонимко
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
въпроса е, че изпитвам само физическо привличане към "катя" не казвам, че приятелката ми е грозна,но просто катя ме привлича мн физи4ескии се оказах да изневврявам на гаджето ми, защото усъзнах че найстина бих я наранил заради едно ебане... : ) мерси за съветите
![]()
ebi se spriqtelkata si i si predstavqi drugata macka ili puk zareji priqtelkata si i se ebi s taq ili puk se ebi i sdvete ili puk ne se ebi ili puk samo s priqtelkata ama ti preporu4vam da ne pravi6 ni6to 6tot nakraq 6te ostane6 bez nikoi do sebesi nqma koi da te podkrepi navsi4koto otgore 6te si ostane6 i na ru4na
И аз ! Както е казал народа: от два стола, та на земята!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
Удри у кифлата и се не бой веПървоначално написано от Анонимко
Ako durji6 na priqtelkata si ne se zaka4ai s tova momi4e.Ako naistina obi4a6 priqtelkata si i iska6 da si s neq 6te prevuzmogne6 fizi4eskoto privli4ane...
abe ako ti kajem "ebi q!" i ti go napravi6 nqma li da ni obvinqva6 posle v tema ozaglavena "izneverih i"? ne si malak predpolagam, taka 4e sam si re6avai!![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
vse pove4e se ybejdavam 4e vsi4ki mom4eta sa ednakvi i hodqt s edno momi4e za da q iz4ukat i posle da se hvalqt s tova.ako naistina obi4a6 priqtelkata si ne i pravi nomera, za6tot ako razbere kakvo iska6 da napravi6 povqrvai 6te se po4uvstva mn zle.Spored men ne go pravi za6toto posle moje i da sujalqva6
ne e taka,ne vsichki sa ednakvi,no tozi opredeleno e,kakto veche se izrazih"svinq"!!!![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
"много я обичам..., но скоро се запознах с едно момиче..."Mnogo q obicham,no....to kakvo poveche ot postovete po-gore moga da kaja az!Em,pich,nqma kvo drugo da dobavq osven,che opredeleno trqbva da govorish s priqtelkata si i da i kajesh vsichko tova,koeto kaza na nas-tq sama shte vzeme reshenieto nqma da ima nujda da si ti![]()
Ако я обичаше истински нямаше да искаш да си с друга. Явно приятелката ти е дала жсичко от себе си по това което пишеш. Остави горкото момиче на мира по рано, защото ако вече се е приварзала кам теб много ще ч нараниш каквото и да направишПървоначално написано от Анонимко
![]()
та по-добре по-рано, от колкото твърде късно
![]()
Значи не обичаш приятелката си достатъчно,щом друга те възбужда и искаш секс с нея![]()
Мe 2Първоначално написано от KiFy
![]()
Любовта няма граници .. :>
skъсай с гаджето и чукай кучкатаПървоначално написано от *~!-TIESTO-!~*
![]()
nema
da e i az 6tqh da se hvanaПървоначално написано от swords1010
.....obi4al q...emi kato q obi4a6 tolkova ot de tva jelanie da se 4uka6 s dryga,a
![]()
![]()
mnogooo e obi4a6.......li4i si![]()
abe vie ste mn zle be kvo kato ima fizi4esko privli4ane kym druga ne ozna4ava 4e ne obi4apriqtelkata si...prosto tva e himiq i druga po seksi go e vyzbudila.... pi4 moq syvet e znam kak e izpitval sym go no ne izneverih na frendkata i sled vreme zabravih tazi drugata i dosega sym s moqta frhodim ot godina i 6 meseca
nedei po dobre
Батка, моногамията е илюзия. Бъди реалист.Първоначално написано от Анонимко
![]()