- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя ?
Здравейте. Имам приятелка от 3 месеца много я обичам..., но скоро се запознах с едно момиче...много е секси...възбужда ме много повече от приятелката ми, но висчко е така без чувства искам да я изчукам...и тя иска..., но и не иска само чукане, иска и нещо по сложно...и ако я исчукам и не тръгна с нея...ще каже на приятелкаат ми...какво да правя знам, че не е редно да спя с нея, но просто само като си помисля за стахотното и тяло изтръпвам и се надървям...
Защото тоя е пълен галош.....Горкото момиче...което без никъф повод наричаш "своя приятелка"...Да ти кажа най-добре се гръмниПървоначално написано от KiFy
![]()
i az podkrepqmПървоначално написано от KiFy
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не съм съгласен с вас момичета!Първоначално написано от KiFy
Пич, ако твоята пичка не се ебе и е задръстена я зарязвай и се еби с путката ;] или пък ходи с двете и гледай да не те фанат...![]()
Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпакаПървоначално написано от marina star
![]()
Ти май нещо завиждаш ааа, че мацката е толкова яка и го дърви на макс...тебе ко те ебе.Първоначално написано от KiFy
Първоначално написано от *~!-TIESTO-!~*
Хаха.. да завиждам? Аз съм над тези неща, първо и второ изразявам мнение, не че ме ебе..
ЕЕЕЕЕЕ разчекнахте го човека!!!Първоначално написано от KiFy
Както и да е!!! Пич и аз останах с впечатлението, че си мислиш повече за другата мацка...ако е така няма смисал да мъчиш старото си гадже...разделете се...така и тя ще си намери някои който я харесва и уважава повече от тебе, и ти ще тръгнеш с мадамата дето повече те кефи.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Браво. Уважавам момичета като тебе.Първоначално написано от KiFy
![]()
![]()
Правилно те съветват ... Има ли смисъл да си все още заедно с това момиче , след като цялото ти съзнание е заето с друго ? Не я наранявай като я мъчиш с мълчанието си и желанията ти , в който не е включена . Просто я остави да си потърси щастието , а ти виж как ще се развият нещата с другата , която е обект на ... буквално на оная ти работаПървоначално написано от Анонимко
Правилно те съветват ... Има ли смисъл да си все още заедно с това момиче , след като цялото ти съзнание е заето с друго ? Не я наранявай като я мъчиш с мълчанието си и желанията ти , в който не е включена . Просто я остави да си потърси щастието , а ти виж как ще се развият нещата с другата , която е обект на ... буквално на оная ти работа[/quote]
mnogo dobre kazano \/ =D> =D> =D>
Да ти имам и представата за обич. Ако толкова искаш да си с другата, поне се раздели с приятелката си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
пич хвърли монета, избери едната а другата я прати на мен![]()
lubov li be da q opishesh ... izob6to ne q obi4ash ... 4ukai tam tazi deto te kefi i zareji segasgnata ti priqtelka.. kakvo q ma4ish samo.. za6to si s neq kato ne te kefi na max?
Love you Kris !!!
Изчукай я, изпразни й се в устата и да не ти пука кво ще стане.![]()
ехххххх ка па искате сичко дето не е ваше бе...
jalka istoriq
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
Ами въпроса е, че искам да бъда със старата си приятелка, нотя просто де да знам явно не дава всичо от себе си и не бих я зарязал заради това ОБИЧАМ Я просто тази е мн секси и като се сетя за нея...излудявам като правихме секс с приятелката ми изрекох името на унази (Катя) и тя май не забеляза.... ;(
е па чукай ги и двете до припадък, пъ после пий едно джони за тонус, и пак![]()
май не я обичаш тая твойта приятелка.е и аз ако бях с някое момче което не обичам/което е недопустимо/и срещна друг по готин щях да тръгна с него.ама ако го обичам никога няма да го направя тва
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
стана много забавно като каза пича,че обича приятелката си![]()
Craig David-Walking Away
Първоначално написано от lamzzzercho
Да, нали? Как ще я ообича и ще се заглежда по друга? Пфуу, невъзможно.. да я обичаш значи да си отдаден само на нея (във всяка област става на въпрос).. та представата ти за обич не знам каква е, но е погрешна явно.