- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ГОлям ПРоБлем
Имам 1 Саученичка която супер много ме дразни и сам намисли тая година да я накарам да се премести в друг клас.... чрез различни гаври за ся сам измилсили около 5 :
1.да и варжа раница за стола
2.номера с лепилото по чина и в чнатаа
3.тебешир в раницата
явно са тва
МОля ПОмогнете с идеи [-o<
![]()
Извинявай, но не можах да се сдържа
![]()
.. Какво толкова ти е направило момичето ве?
ми много ме дразни и се барка в неща между мен и приятелката ми и искам да я накарам да сажелява ... Даваите идеи Плс .. сяка ваша идея 6те я изпита ...
Добре де защо просто не я игнорираш? Ще й омръзне, ако никой не и обръща внимание..
Иксма Да Страда ...
Точно па с тва няма да споучиш!Отгоре на всичкото да не мислиш че е толко тъпа че да се махне заради някви мизерни трикчета?Тя ше потътрси кой е и от това само ти ще си изпатиш!Първоначално написано от ArcherBs
Гледай ти да не се преместиш в друг клас... или в друго даскало.
Глупак!![]()
вапроса е там че няма на кои да се оплаче .... КЛасната ми е леля ... а директора го познавам 6тото сма при него на уроци по мат
sorry pi4 ama ideite ti ne struvat, ina4e zamisula e dobur i me radva
sa 6te izmislime ne6to po-dobro
...
1. razviva6 i bol4etata na stola, no go slaga6 taka 4e da se durji se pak na kraka, zavisi ot stola kuv e ama v na6to daskalo na stolovete stava(kato sedne i stola se razpada i tq sqda na zemqta, osobenno ako 4asa e po4nal 6te e qko smqh
) (moje na mesto da go razglabq6 da mu namaje6 sedalkata sus lepilo, ama gledai da ne si li4i 4e e namazano, i gledai tq da sedne, ne nekoi drug)
2. metni i ne6to v ranicata (tebe6ir, izpolzvam kaput, duvka, spageti (sus sosa), nqkoq mi6ka (igra4ka, no nai-dobre istinska) ili nqkvo drugo takova su6testvo)
3. ako q merne6 s pola i ako sedi zad tebe, nqkoi momi4eta ne si krustosvat krakata kato sednat zad 4ina, zima6 si telefona i snima6 (ako snima bez6umno) kato snima6 nqkolko snimki se 1 6te stane kato horata, posle q pra6ta6 na si4ki v daskaloto i q ka4va6 v neta i dava6 link tuka da vida kak e izleznala snimkata(moje da napi6e6 ne6to na snimkata "na kak hrastalaka", "katerica neandertalec", "mirizlivata sliva" ili ne6to takova) (ne e zaduljitelno da e sednala na 4ina, moje primerno kato si govori ne6to s nqkoi i se e nadupila leko da ispolzva6 momenta)
4. otkradni i nqkoq dreha ili obuvka i q skrii nqkade, primerno kato imate fizi4esko ili ne6to takova ako sublekalnqta ne se zakliu4va otiva6, gepva6 i polovinata drehi i is4ezva6, ako priqtelkata ti e v neiniq klas togava e o6te po lesno, prosto tq gi ka6ira nqkade (nqkade iz daskaloto primerno) ama gledaite da ne vi hvanat
5. ako imate dostup do drehite mojete da napravite nqkva druga glupost s tqh
6. ako minava pokrai zgradata na u4ili6teto - pulni6 kofa s voda i q izsipva6 otgore i posle se skriva6ako e cqlata s bqlo efekta e ubiistven, ako e zimata efekta su6to e ubiistven, no v bukvalniq smisul
a i kaji koq ot tiq idei ti haresva i posle kaji koi si napravil i kuv e bil efekta
btw, 6tom ima6 takiva vruzki za6to ne nakara6 lelq ti da q premesti v drug klas?
ем тя приятлека ми аз и тая сме в 1 клас
пак не мога напрая ни6то с леля ми 6тот не става простто....
кзала сам си че цяла година ще я тровя..
а наи голяма гавра е ДАФКА В КОСАТА <--- КОлкото По НаВатре я Набутам дафкатака толкожа поже4е трявба да реже пак като занм каф сам гад 6те я накарам се обрасне след което 6те я снимам ...
Moga da ti kaja 4e si prosto edin detski guz, teq ne6ta se praviha v 3-ti klas...kak moje da si tolkova izpadnal, ne osuznava6 li kolko si sme6en s teq selski nomera??? Vzemi se stegni... tva 4e klasnata ti e lelq.. em zemi togava podpali o4ili6teto,nali 6te ti se razmine...ti 6te pravi6 nomera, 6te pravi6 nomera i nakraq bez zna4enie koi sa maika ti ba6ta ti lelq ti strinka ti i cqlata roda- 6te si izpati6.. ama ti si go zaslujava6 ,kvo li prikazvam
Moga da ti kaja 4e si prosto edin detski guz, teq ne6ta se praviha v 3-ti klas...kak moje da si tolkova izpadnal, ne osuznava6 li kolko si sme6en s teq selski nomera??? Vzemi se stegni... tva 4e klasnata ti e lelq.. em zemi togava podpali o4ili6teto,nali 6te ti se razmine...ti 6te pravi6 nomera, 6te pravi6 nomera i nakraq bez zna4enie koi sa maika ti ba6ta ti lelq ti strinka ti i cqlata roda- 6te si izpati6.. ama ti si go zaslujava6 ,kvo li prikazvam
Аахахха боклуците под ножа евала. Като си толкова голяма, отиди и кажи да престане да се занимава с теб. Да я преебаваш такак най-много да си навлечеш някой пердах, а и също не правиш хубаво впечатление с думите сиПървоначално написано от mn si zle be
![]()
що си4ките ме критикувате ве баси ....... като нямате ква идея да дадете малчете ...
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не се занимавай с такива глупости.Едва ли ще я накараш да се измести от класа.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ti si stra6no zle ako iska6 da se premesti nabii q i 6te se mahne az naprimer taka praa i te se mahat ...![]()
А аз ако бях на момичето и класната и директора ви щяха да изгорят , викам телевизията оплаквам се навсякъде където закона позволи и ги правя на 2 ст , особенно ся като затегнаха положението заради европейският и оплакване може да се подаде до ЕС ... не си мисли че няма начини да ти направят нищо , а ти даже можеш и да бъдеш изключен и съден за психически тормоз и пребиване от нейни приятели. Това са само малка част от нещата които може да ти направи! Така че спрете да се правите на отворени !!! Такива като тебе си мислят , че имат всичко защото са им познати както виждаш и познатите ти ще си изпатят заради тебеПървоначално написано от Анонимко
А и забравих да кажа .. ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА , защото такива пикльовци да не ва тормозят. Мърша !!!
ae manete go 4oveka e , vijte 4e e nekfo lape ot 5 klas nadolu![]()
samo po na4ina koito govori se razbira
![]()
![]()
Дамм и аз така мисляПървоначално написано от HiP-HoP
Я кажи верно на колко си
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
И аз искма ти да страдаш.Първоначално написано от ArcherBs
![]()
![]()
ako si misli6 4e s teq bebe6ki nomera 6te postigne6 celta si jestoko se laje6! A pak i ne mislq 4e tva e na4ina za da se razbere6 s nqkogo.Po dobre noso4i enerjiqta si ne v pravene na neskoposani gluposti,a v ne6to po civilizovano-ne6to nare4eno razgovor o4i v o4i.
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
Ох я стига... ти да не си лапе... че ще праиш такива номера??? Кво толкова като те дразни... щом не можеш да намериш общ език с нея.. тогава или не и обръщай внимание или се дистанцирай от неяНе се дръж като първия пикльо, не те знам на колко си ама съм сигурна, че не си 1 клас така че...
![]()