.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    що си4ките ме критикувате ве баси ....... като нямате ква идея да дадете малчете ...
    Абе я мълчи бе!Тва че ти си прост и прибягваш към селски номера не означава че нямаме идея и тва е форум всеки е с правото си да критикува и одобрява!АРЕ БЕГАЙ!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Navixo
    Цитирай Първоначално написано от ArcherBs
    Иксма Да Страда ...
    И аз искма ти да страдаш.
    Офф Боже чудо голямо като сбъркал... ти кво безгрешен ли си???
    Мн ме нервите.. като се фаштате за такива дребни работи...

Цитирай Първоначално написано от emo_girl
    ti si stra6no zle ako iska6 da se premesti nabii q i 6te se mahne az naprimer taka praa i te se mahat ...
    омг...
    типична "имо" гърла

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    що си4ките ме критикувате ве баси ....... като нямате ква идея да дадете малчете ...
    imenno, ama tuka si4ki sa takiva, da ne ti pravi vpe4atlenie, a i nali az ti dadoh idei, kvo se oplakva6 o6te

Град
    In the corner of my mind ...
    Ахахахаххаха Ти на колко си?На 11-12?
    `There is just too much that time cannot erase ...`

a be ....kaji mi 4e si v purvi klas MOLQ TE!!!!!

Град
    София
    Pich,ako si reshil da q nakarash da strada,taka narechenite "gavri",koito si izmislil edva li shte q nakarat da se premesti v drug klas...Az dokato ne se osuznaq,nqkude v 4 klas kolko puti sum gi prail tiq neshta,ama nikogo ne sum nakaral da se premesti na drug chin,kamoli v drug klas...Porsto polsushai suveta na KiFu i prosto q ignorirai.Ako ne se poluchi...kofti,ama she q turpish dokato putishtata vi ne se razdelqt ot samo sebe si.(ne sum kak se pishe "samo sebe si" za tva sum go napisal razdeleno... )

Иксма Да Страда ...
    dolno i mizerno..tupo su6testvo,nqma6 li si druga rabota?tolko nisko li si padnal/a?!

Guest

Re: ГОлям ПРоБлем

Имам 1 Саученичка която супер много ме дразни и сам намисли тая година да я накарам да се премести в друг клас.... чрез различни гаври за ся сам измилсили около 5 :
    1.да и варжа раница за стола
    2.номера с лепилото по чина и в чнатаа
    3.тебешир в раницата
    явно са тва
    МОля ПОмогнете с идеи [-o<
    Ти си голям нещастник бе!
    Кой ти дава право да се гавриш и да определяш кой къде ще учи. Като не ти харесва, премести се ти! ПИКЛЬО!

Град
    Психиатрична болница..
    Мисля, че е най-удачно първо да се научиш да пишеш грамотно, а след това да се занимаваш с това да правиш гадни и непристойни номерца на съученичките си. Като не можеш да я траеш, ти се измести, толкова ли не се сещаш и за тоя вариант?! Може би си я провокирал с нещо да се държи по тоя начин с тебе, но не е начина да й правиш номера, за да я накараш да спре. Уфф..

Things will never be the same again

Guest
    [quote="ArcherBs"]Иксма Да Страда ...[/qizmisl ne6tu gadno za neq ili nego ne 4etoh vnimatelni ili okrasi istinata nz ne6tu gadno sled tui go kazva6 na portite na klasa nai golemite klukarki te 6te raztrabqt navsqkade si4ki 6a po4nat da i se podigravat 6te q izolirat a v tqh tq 6te reve pravil sam go 4oveka strada kakto ti iska6 i digai skandal sqko mejdu4asie

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ideite ti naistina ne struvat,malko lepilo i tebe6ir nqma da q nakrat da se premesti ot klasa ti ako si ima gadje me6i im se i ti v vruzkata kakto prai tq
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на 50cent
    4 napi6i i vuv u4ebncite 4e e tupa
    5 namokri q cqlata pred mom4etata
    6 iztruskai ko6a v ranicata i
    7 izplui se v napitkata i

imam o6te ama ne ti trqq da gi znae6 oba4e nedei da gi pravi6 kvokato te drazni 6toto to gospod gleda i nali znae6 angliiskata pogovorka what goes arraund comes arround

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    what goes arraund comes arround то4но така.Сори,ама ти сигурно си няква или комплексарка или злобарка!Т'ва е толкова тъпо,така да се заяждаш,4е напраоо...ужасс!Наистина много ниско си паднала...даже и по ниско от нивото на моми4ето на което искаш да направиш мръсно.Слез на земята и порасни!Нищо не се оправя с бой.Т'ва,4е се меси навсякъде наистина е досадно...но вместо да и правиш мръсно поговори с нея и и обясни,4е много те дразни А и после,като ги направиш тия глупости ти ще си навле4еш неприятностите,а не тя!Тва 4е си близка с хора от у4илищното ръководство,не озна4ава,4е ще ти се размине.И тва''Искам да страда'' не ми го пробутвай на мене! Не стига,4е е банално,но е и жалко Като я нападаш така излизаш голямо животно,знаеш ли?Кротни се и не дей да знаеш толкова много,кой да страда и кой да се маха от класа.Кво се силиш?! Класа да не е твой слу4айно?! а??? Да не би да ходиш на у4илище само за да се заяждаш?! Мислиш си 4е като и натриеш носа вси4ко ще се оправи.ТАка ли?! Еми не си познала,тя няма да е единствената,която ще ти пре4и.В живота ти ще има 100% и други хора,които да те дразнят.И с тях ли ще постъпваш така?! Наивна си...

Град
    Непостоянно
    apf mi taka nakarhme edna da se meta ot pokriva na daskaloto..prosto nameri ne6to s koet da se gavrite s neq i da vidi6 kolko burzo 6e se iznese ne samo ot klasa ami i ot y4ili6teto ama da e efektno a ne "edi koq si e tupa"ne6to det da q rugne ama mnoo qko
    .!.

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    apf mi taka nakarhme edna da se meta ot pokriva na daskaloto..prosto nameri ne6to s koet da se gavrite s neq i da vidi6 kolko burzo 6e se iznese ne samo ot klasa ami i ot y4ili6teto ama da e efektno a ne "edi koq si e tupa"ne6to det da q rugne ama mnoo qko
    6to ti ne se metne6 ot pokriva, a?
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си