- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сериозно ли е това?
zdraveite,momi4e s1m na 13 godini i r1cete mi postoqnno treperqt.ne trqperqt 4ak tolkova mnogo,no e zabelejimo.ot dosta vreme e taka.kajete mi tova seriozno li e,da otida li na lekar ili tova ne e ne6to za pritesnenie?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
mi ako py6i6 6et treperqt pak ina4e nz
ako si pukash prystite ..da az moite si gi pukam i mi treperqt ama tva e shot sym mnogo nervna![]()
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~
Spokoino..tova e lechimo prosto trqbva da otidesh na lekar za da ti opredeli tochnoto lechenie..inache problem nqma osen moje bi po-burzoot isnosvane na stavite
Ako se nervirash mnogo chesto,ti sega si v puberteta i sestra mi e na 13g,i sum zabelqzala 4e kato se pritesni,burza ili se qdosa i treperqt spokoino spored men ne e nishto seriozno ako mnogo te pritesnqva 4ak togava hodi na lekar.
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
Не смяташ ли , че ако беше износване на ставите по-скоро щеше да я обли предвид , че при дегенерация на хрущялната тъкан се получава триене на ставите....Иначе мнението е повече от обмислено....Първоначално написано от exquisite
Проблемът може да се далжи на всичко от силен стрес през хипогликимия та до проблеми със периферна нервна система....Няма как да определим дали това което описваш е сериозен проблем....Отговори на въпроса си сама като се замислиш дали това ти пречи на ежедневните дейности....до каква степен те притеснява и така ще стегнеш до решението....
Поздрави...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Това никак не е безобидно. Треперенето на ръцете е един от симптомите за Базедова болест, което е доста сериозно. Най-добре отиди на лекар. Надявам се д не е това, за което си мисля.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
За първи път чувам за такъв симптом при базедовата болест....До колкото аз знам това е автоимунен хипретироидизъм който се развива при хора от 30 на горе и има генетична предразположеност....Предви д първоначалната патогенеза на болестта как човек развива треперене на ръцете....Първоначално написано от Aleandra
Поздрави...
Мда.. Също е и симптом на диабета! Консултирай се с лекар!Първоначално написано от Aleandra
Треперенето на ръцете наистина е един от началните симпроми на Базеда. А болестта се среща най-често при Жени на възраст от 15 до 50г.Първоначално написано от belerofone
Но разбира се тук неможем да гадаем...
До авторката: ако наистина това много те притеснява и се забелязала и други симптоми... отиди при лекар!
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Приемам , че информациятата ти е по вярна от моята...Добро уточнение...Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
Авторката...Направи консултация с личния си лекар като за начало....
Да не би да се притесняваш за нещо... в смисъл да си подложена на стрес... и на мен ми се е случвало... само че краката ми да трепярят.. било е за малко.. но щом при теб продължава по-дълго поговори първо с ваще , те може да знаят нещо и ако не помогне това отиди на лекар![]()
ако прекаляваш с кофеина... кола, кафета, цигари... също ще се отразят!
Може и от това да е..
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
ami az neznam dali e seriozno , no po dobre pitai maika si ili ba6ta si i te 6te te posavetvat dali da hodi6 na lekar![]()
e na lakar otide li(pi6a na tazi koqto poblikuva teneta![]()
Idi na lekar
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!