Ох хора помогнете ми(((((( Много ме боли корема,защото ми дойде
Ще умра
(Пих Но Шпа,ама не мина..Какво да правяяя?Какво хапче да взема?
Съчувствам ти.Може да пиеш нурофен или аулин, но изчакай да мине малко време след ношпа-то.Ти колко таблетки ношпа изпи?Миналата седмица и аз бях така и ношпа не ми помогна особено много.Другото е да легнеш и да се свиеш или да затоплиш вода, да ясложиш в бутилка и да я допреш до корема.
1 изпих и сега си топля водаДано да помогне,защото знам,че Аулина е вреден....
Благодаря ви!Изпих още 1 и полежах с водата 5-10 мин.От около 20 мин не ме боли толковаДали пак ще започне?
о0о явно сме 2 днеска...пфф провали ми цялата седм плаж
![]()
на мен винаги като ми дойде пия 2 нурофена за болки (т'ва е ударната доза)... и после ниииищо не ме боли... но ако забравя или нямам под ръка такова... се мъ4а като ку4е вкъщи![]()
имало е слу4аи, в които някоя приятелка примерно дойде да ми донесе, защото не мога да си стъпя на краката да отида до аптеката, която е кажи ре4и на 2мин![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Преди да вземете Но Шпа, погледнете упътването на колко часа се пие! И внимавайте, защото кръвното налягане пада от него!
Аз лично се боря с болките с Дексофен- 1 таблетка за цялата менструация.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Nai dobre pitai maika ti tq sigorno e imala bolki i znae kakvo 6te ti pomogne az nqmam bolki i zatova nz no spoko 6te ti mine![]()
![]()
![]()
Аз като го пих изчетох цялата листовка и не пише през колко часа може да се пие, но дават максимум до 6 хапчета ,че могат да се изпият.Затова си мисля,че през 2-3 часа може да се вземе едно.Иначе в аптеката ми казаха да пия 1воначално две, за да подейства по-бързоПървоначално написано от kalpazanka
PII AULIN MNOGO POMAGA V MALKO VODA OBA$E I AZ SU S TEJKI BOLKI PO VREME NA CIKAL I DEISTVA.
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
Аз пия Спазмалгон и наистина помага много.
бтв всместо вода може използваш ютия![]()
ооо, Ношпа е за някакво загатване за болка...
когато ми дойде за първи път ме вкараха в Пирогов...е, тяхната инжекция беше вълшебна)
След т'ва "открих" Аулина, и оттогава сме заедно
)
Вреден бил аулина, то много неща са вредни, ама като те боли, ще пиешПозволявам си най-много по 2 на ден(препоръчително е един, но в сюблимния момент
)
Az piq Spazmalgon i mi pomaga no kogato nqmam piq Buskolezin - sy6to mi pomaga
Nurofen му е майката двойна доза ....
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!