- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е?
Нормално ли е едно момче да отрече пред приятелите си, че харесва някое момиче?
Какво му е ненормалното?Може пък да иска да го запази за себе си...
хъхъ..
Първоначално написано от Shadow_Walker
Или да не се размеква пред компанията![]()
Да нормално е!
Възгордява се
Light The Universe
Да и аз познавам такива момчета.Незнам защо го правят.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами нормално е ако е грозничка и няма хубав характер разбирасе че ще кажа че неми харесва ... ,а ако е якичка и е добричка разбирасе че ще кажа ,че е харесвам...![]()
ХаХа не е нормално!!! Как така ше лъжеш приятелката си ? Залужаваш да те обесят!![]()
![]()
![]()
![]()
Да,нормално е!Момчетата понякога не обичат да споделят с приятелите си това,че си падат по някоя!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
естествено че е нормално
Причини:
1. Някой от компанията също я харесва
2. никой от компанията не я харесва(като човек)
3. не вижда бъдеще в тази връзка
4. срамува се да каже обратното
недорасъл ее нормално
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Нормално е.. на приятелите си никога няма да каже само в краен случай... а виж може да каже на нейните приятелки, да му сватосват..![]()
съгласна!!!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
So free
Има и такива момчета.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
normalno e
i azz tfa 6tqh da kaja...dori kato se zamislq ne poznavam mom4e koeto da pravi obratnotoПървоначално написано от KiFy
Първоначално написано от CBupen`3aeK
не е задължително да си недорасъл и да искаш да спестиш на някого, по кое момиче си падаш.
Както каза hoseto_естествено че е нормално
Причини:
1. Някой от компанията също я харесва
2. никой от компанията не я харесва(като човек)
3. не вижда бъдеще в тази връзка
4. срамува се да каже обратното
А пък и ако каже 100% ще има да го разпитват за нея, ще има да го питат какво прави по въпроса, ходят ли вече, това ще стане нещо като тема номер 1.
Абе досадна работа...
Мен не ме е срам да си призная и не ми пука, но на някого може и да му пука за нещата, които споменах.
хъхъ..
Естествено ,че е нормално!При момчетата по-често се случва да се оправдават"Аз ли ,бе?Аз да я харесвам?Ти да не си луд?(за да изпъкнат ,когато са в компания на по -големи от тях или да не би някой да си помисли ,че това момиче е грозно ,не е подходящо за момче от неговия ранг) ,а при момичетата да кокетничат!Психологията на момчетата ми се струва много странна ,защото много често ми се е случвало да виждам как момчетата казват -"Абе,остави я тая!Тя е парашут",а след това копнеят да са в обятията на даденото момиче и само чакат изгоден момент да й покажат колко я обичат или ценят , а колко "добре" са я охарактеризирали пред приятелите си!Ама аз не съм в ума на момчетата ,така че не мога да ги виня!Наистина може и да е малко страмно,не знам!Момчета ,дерзайте!
Миси за съветите. А ако едно момче побутне стола до енго, когато някое момиче се чуди де да седне кво означава?
Само тва ли ше кайш?
Точно!Първоначално написано от sasha_90
щех да кажа нещо мн важно по тоя въпрос ама...кво да се праи проста памет![]()