- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е?
Първоначално написано от hoseto_
това намеквах :P
Da taka si zashtitava egoto.
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
Ебала съм го у егото!Първоначално написано от pisi84
естествено 4е е нормално![]()
![]()
![]()
Because all I want is u ....
Ako momi4eto si ti-OPREDELENO,nali posle 6e go podigravat dojivot ;]Първоначално написано от а/
Da vsichko e vyzmojno pochti vsichki momcheta otrichat ili kriqt tova si e do sobstvena precenka.
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Мисля,че не е много нормално...'щот момчето не я харесва много щом го крие...Мене са ме питали и аз им викам : "Ми да,що не?!?!",и ако почнат да говорат глупости аз не ги слушам...![]()
ДА.Но все пак, ако са му приятели, защо да не сподели?Все пак, нали за това са приятелите?
Аз познавам момчета, за които репутацията в компанията е едва ли не всичко (няма споделяне, защото си мислят, че са жалки, като са си харесали дадено момиче-пълни глупости според мене ) Всякакви ги имаПървоначално написано от koalka
![]()
Да,точно така! =D> Но също и мисля че момчетата ги е страх да признаят пред приятелите си че харесват дадено момиче,защото не знаят как ще реагират те-дали ще му се присмеят ако не я харесват(като човек,като външност-няма зн)или ще му завидят и ще се опитат да му наговораят гадни неща за нея,докато престане да я харесва,след което да му я отмъкнат.Първоначално написано от hoseto_
Аз съм на това мнение.![]()
В случай само на харесване за мо4етата е нормално, те гонят "бройка", особено в компанията , където го е споделил ако има "лидери" които смятат че един момък трябва да опъва всичко що има пулс и да не се ограничава с една мома
, нищо чудно да се повлияе от такива мнения и за да не изрази "слабост" пред другите да каже че не харесва даденото момиче, което може пък всъщност да му допада даже дори и да е влюбен в него.
da pri men vinagi etaka prosto me e strah 4e kato im kaza i te vednaga 6te mu se lepnat
da ako e glupak e savsem normalno.ako e svesten ne bi go napravil..Първоначално написано от а/
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
напълно нормално ако харесва някой танкер... или ако е балък
hihihihiПървоначално написано от w0sh
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Първоначално написано от KiFy
![]()
Ми не ме е срам от този,който харесвам![]()
Според мен ако неиска приятелите му да разберат за да не му се подиграват е нормално
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Първоначално написано от KiFy
И аз така си мисля
(