Здравеите.За първи път пиша във този форум,искам да споделя историята си с вас не толкова защото има как да ми бъде помогнато ,но поне споделянето би премахнало огромната вина която изпитвам.Главните герои в историята са -най добрата ми приятелка,гаджето й, момчето в което сум влюбена ,и аз. През цялото време откакто се познавам с това момиче съм споделяла с нея няй личните си неща,много често свързани с човека който харесвам,но с когото не мога да бъда. И през цялото това време чуствам че между нея и него има игра ,има..нещо. Тя има приятел от 2 години..говорили сме мн пъти и ми се кълне че никога не би направила нещо,което да ме нарани. Но женската интуиция както знаете е чудно нещо..подозрението ми не преставаше..И множество пъти макар да не съм го видяла с очите си съм виждала неща,които показват че те не с асмао приятели. Напоследък отношенията й с гаджето й не вурвят,Тя е на морето от месец.. и ето,скоро разбирам че моето момче е с нея също..по случайност ,разбира се. Мисля че можете да се сетите какво псоледва..видях се с нейният приятел ,само за да поговорим/забравих да кайа че с него също сме мн близки отнощения/ и прекарахме нощта заедно. Не мога да опиша всички чувства които изпитвам сега ,от гняв до вина... не знам дали да й кажа истината ? Имам ли доказаателство че наистина не са само приятели ,не съм видяла с очите си да за заедно.Обичам я много ..тук сигурно ще кажете че съм лицемерка и лъжкиня ,но наистина държа на нея,просто желаниято да и го върна ме победи.Заслужава ли си да разваля едно наистина хубаво приятелсвто или истината понякога трябва да остане скрита?Наистина ли съм толкова ужасен човек,колкото се чуствам.Знам че сигурно ще чуя много лоши неща за себе си ,но ви моля да кажете истината - смятатае ли че трябва да призная какво направих...