- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нормално ли е
da vi se pohvalq dneska si obrasnah podmishnicite i triygalnika nqmashe mn kosmi a da vi pitam normalno li e da sam na 16 i edvam sega da imam okosmqvane na pomishnicite i na triygylnika i da me bvolqt gardite nqmam menzis pri vas koga po4na tozi proces
hm.. na 16 si i nqma6 menzis i okosmqvane? spx np 6e ti doide ima nekoi na koito i na 18 im e do6lo.. 6e po4ka6 pove4ko ama da ti kaja ne ti i trqbva samo muki sa...az kut sum celata kosmata i s toqq cikul i korema boli i pari za prevruzki hah... i problemite po4vat kato doide cikula... a 6tom te bolqt gurdite skoro moje da ti doide.. ako se pritesnqva6 moje6 da otide6 na ginekolog
,no az li4no mn ti zavijdam.. sig se 4uvstva6 kofti 4e si4ki okolo tebe sa po razviti ma kfo... te trea da zavijdat ne ti macka.. ai uspeh4eta
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Pitai maikati na kolko god.i e doshlo na men mi doide na 17 tui4e spokoino normalno e.
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
pri men tozi proces be6e na 12-13(sega sam na 14 8i kogato se okosmi6 dostata4no i gardite ti porasnat malko 6te ima6 menstruaciq
На мен ми дойде на 10! Нормално е по-принцип да дойде до 16-17 години и дори това е възрастта,в която човек достига полова зрялост! Ако не ти дойде до 17 примерно се консултирай с лекар,тъй като не е много нормално това!
na men mi zapo4na na 11![]()
predi malko se rovih v 1 kniga za poberteta i vidqh 4e e normalno do 16 da ne ti e do6lo,no 4e ako na 16 ne ti e do6lo trqbva da se konsultira6 s ginekolog taka 4e kaji na maika si i otidete na ginekolog za6toto ne dai si bo moje da e ne6to seriozno(ne iskam da te pla6 no si e taka)![]()