.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81

Hybrid View

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ill drummer
    ха-ха-ха.
    Щото има много комплексари, нямащи смелостта да си го избиват в реалния живот, и използват интернет като отдушник.
    Клише, но вярно. и не, не казвам, че всеки, който се заяжда, е комплексар, ама бая ги има и от тоя вид. Пък и има разлика между лигави шеги и откровено злобно псуване, дъвкане и нареждане..
    Чакай малко..за заяждането се иска доста смелост и увереност (в твоята гледна точка и в това че имаш достатъчно общо култура и познания за нещото за което спориш).
    Така че хайде не използвайте думата комплексар,че ми става смешно..Много е лесно да се оправдаете с това,но който може да се заяжда си го може

Когато тънеш в неведение за човека/хората срещу теб,а и те не те знаят,защо пък да не се правим на доходни ; D.То вярно ,че да спориш в интернет е като състезание на инвалиди ама е и нещо което на малко хора им стиска да направят в реална ситуация очи в очи.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

хардайн комунист
    Guest
    Всички инакомислещи врагове на народа сте за Гулаг
    Да живее комунизмът!!!

^ е го е пример за такъв ентусиаст
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ами забелязвам го, гадно е, но май не е само по форумите. Или хората в анонимного общуване са по-смели и си показват съшността

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Защо има толкова много злоба във форумите ???

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Не знам дали сте забелязали обаче все повече и повече постове са наситени със злоба и желание вместо да помогнеш само да се присмееш или по-лошо дори нараниш и обидиш другият ... Как си обяснявате това, та нали форумите са местата където трябва да обменяме информация и опит а не да се дракаме
    еми да това,което казваш е вярно.Аз мисля 4е някои хора се разтоварват така...изкарват си яда върху някой друг

И на вън злобата и комплексарите не са по-малко...
    Light The Universe

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Защото хората ги мързи да излезнат навън да си избият комплексите (или не им стиска).
    Факт.

Само че аз това го виждам като нормално. И дори е по-добре така. В Интернет е най-безопасно да се избиват комплекси, пред непознати хора, които никога не си виждал и може би няма да видиш. А ако някой те ругае, нямаш никакъв проблем да го игнорираш.

Особено тийнпроблем е идеален за избиване на комплекси, защото не може да се вземе прекалено насериозно.

dfhdfhdfhdfhdfhdfh

@find_m3 Намерих, намерих Но се изгубих за няколко дена. Поне спорих наволя същата вечер, та ми мина глада за известно време. Спора f2f винаги е по-весел, има мимики, жестове, просто не може да се сравни с форума. Беше забавно.

@sherry Сега на свежа глава(свежа, друг път, за 2 денонощия 5 часа сън, свеж съм та дрънкам) препрочетох нещата. Права си, не съм те разбрал добре, то си беше взаимно ми се струва де. А постъпките, които правиш определено не ми се струват дребни, "дребни" са хората, които ги мислят за такива. Трябва да се почне именно от малкото, точно това, което ти правиш. Радвам се, че си от хората, които са осъзнали нещата и ДЕЙСТВАТ, защото осъзналите са много, действащите са малко, точно там е проблема. Аз не съм сериозен форумец, чиста проба спамер съм, тези ми няколко мнения + още 1-2 са единствените с горе-долу сериозен характер, така че не е нужно да намесваме времето, което съм прекарал във форума. А и не бих се осъмнил в думите ти, така че няма да те проверявам Както и да е, продължавай да действаш, защото ефект ще има \/ Радвам се, че поспорихме.

@exploitedteen Под "изказвания от гореспоменатия тип" имах предвид "Да кажеш на някой да се самоубие, ако е пуснал тема, че харесва да прави секс с умрели зайци ", но сега видях че съм се изразил крайно неясно и затова не си ме разбрал.

Защото са озлобени, и защото е пълно с идиоти, които и те не знаят какво мислят, но или мразят целия свят, или мразят даден човек, или мразят дадена субкултура/група/тн.
    Аз не мразя никой примерно, просто някои индивиди досаждат с олигофренията си
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Nobody

@sherry Сега на свежа глава(свежа, друг път, за 2 денонощия 5 часа сън, свеж съм та дрънкам) препрочетох нещата. Права си, не съм те разбрал добре, то си беше взаимно ми се струва де. А постъпките, които правиш определено не ми се струват дребни, "дребни" са хората, които ги мислят за такива. Трябва да се почне именно от малкото, точно това, което ти правиш. Радвам се, че си от хората, които са осъзнали нещата и ДЕЙСТВАТ, защото осъзналите са много, действащите са малко, точно там е проблема. Аз не съм сериозен форумец, чиста проба спамер съм, тези ми няколко мнения + още 1-2 са единствените с горе-долу сериозен характер, така че не е нужно да намесваме времето, което съм прекарал във форума. А и не бих се осъмнил в думите ти, така че няма да те проверявам Както и да е, продължавай да действаш, защото ефект ще има \/ Радвам се, че поспорихме.
    Благодаря ти за разбирането първо.
    Не мисля, че сме се драчили или спорили, просто нормално си дискутирахме темата. Не си сериозен форумец, но може би ще станеш. Вярвам, че по-често ще пишеш в теми като тази примерно и ще позарежеш флууда.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Ямайка:)
    Еми тя злобата не е само по форумите... макар че тук май е повече, защото като не виждаш човека е по-лесно да се заяждаш или да се държиш гадно с някого..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Град
    Варна
    Мхм има злоба и то не млако.. за съжаление...

Според мен причините може да са мн... например.. неразбирателство с родителите... това, че нямаш приятели... също.. ако те малтретират по някъв начин... и ти като не можеш да се защитиш... къде ще си излееш гнева.... ами там където никой не те знае...

А пък някои хора те просто са си злобни и в реалния и във виртуалния свят.. се с някой ще се заядът...

(Разсъждавам от личен опит )
    is my religion

метоман 88
    Guest
    Нацистите и Хитлер са виновни \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fascist
    И аз ли спадам в тази категория
    kakva gordost samo

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Не,че хората за озлобени или нещо такова. Явно,че няма с какво друго да изпъкнат сред останалите и решават,че като се направят на велики,псуват като каруцари и обиждат останалите някой ще ги забележи. Честно казано,явно наистина има ефект,защото дори и в момента обсъждаме тези хора макар и с не до там положителни емоции. Преди известно време във форума имаше един Вируз,е няма такъв друг простак,нз от къде ги измисляше тези глупости,но тогава всички много му се дразнехме и все пак го обсъждахме,което по някакъв начин показва интерес към него. Целта на тези хора е да бъдат забелязани. И явно,че сред компанията си не са толкова популярни,решават,че форумът е най-удобното място за това нещо. Идват,изливат "гнева" си,гледат какъв е резултатът и си лягат спокойни с мисълта :"Ето,най-накрая някой ме забеляза". 100%,не 10000% съм сигурна,че такива индивиди в истинската си среда са пълните загубеняци. Имат нечовешките комплекси за малоценност и какво по-удобно място от интеренет пространството да ги избият. И въпреки това,поне тук във форума виждам,че има и свестни хора,не ги познавам лично,но оставам с такова впечатление.

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Причината е следната: Тези хора които хейтват в Форумите са така наречените комплексари. Просто тук те намират място където да могат да избият своите комплекси, страх ги е че ако го кажат на човека директно в очите - най много да изядът по някой юмурук.

Според мен има много хора които не използват форумите за развлечение ..а просто нямат приятели и тук намират начин да се оплачат от живота си като се заяждат и обиждат другите ..наистина и на мен ми беше старнно до скоро но мисля че 1 от причините е това ..а също и комлексите са друга причина

аз си го обяснявам по друг начин.. на някои хора просто им е кеф да ядосват другите...

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от Fascist
    И аз ли спадам в тази категория
    Не си единствен

Ам,защото народа е тъп и завижда на тези,които даже не познава лично [-o<

Walk go home boy...

Guest
    Много просто - защото във форумите е най-лесно да се излее злобата На живо нема чак такива екстри..

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    WTF 6 страници едни и същи работи няма какво толкова да се разсъждава-Просто някои си нямат друга работа и са правят на Пенио примерно и пускат 5 теми за 2мин(гости обикновенно) , а злоба във форума няма как да има щото не всички се познават изобщо че даже и да се мразят

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sm00th`0pEra7oR
    WTF 6 страници едни и същи работи няма какво толкова да се разсъждава-Просто някои си нямат друга работа и са правят на Пенио примерно и пускат 5 теми за 2мин(гости обикновенно) , а злоба във форума няма как да има щото не всички се познават изобщо че даже и да се мразят
    че нужно ли е да се познават, за да се мразят... мн хора разсъждават така..: "тя се заяде с.. мен.. накофти ме и ме нареди.. аз я мразя.." това е глупаво... но за съжаление няма кой да го разбере... думата "мразя" е м/у първите 10 най употребявани в речника на един тий
    is my religion

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си