Защото строя на форума е такъв. Знаете ли как възприемах форума на сайта преди да се регистрирам в него. Мястото където можеш да влезеш да се посмееш на глупостите, които пише някой. Сайта за мен е много сериозен, с много добра идея, която е и добре реализирана. Но уви, форума в по-голямата си част е за лигнярите(аз не смятам, че чрез форум можеш да окачествиш дадена личност по някакъв начин, камо ли да я наречеш комплексар). Вече наляво и надясно чета за комплексари, хубава думичка, благозвучна е, дай всички да я ползваме. С това и често употребяване няма голяма разлика дали пишеш "самоубий се" или "Аман от комплексари". А вие искате изведнъж да промените всичко, това е все едно да продаваш на хората самолети. Събираш лоялни клиенти с години, поддържаш рейтинга си сред тях. Но изведнъж ти решаваш да продаваш парцели в Северна Африка. Не можеш изведнъж на хората, които си продавал самолети и те са купували сега да скочат на парцелите. Те нямат интерес там, те имат авио-компании и си искат самолетите. Във форума положението е подобно, (след като почнах да пиша, видях че не ми се получава метафората, ама нали се надъхах) тук от самото начало(или по-скоро откогато съм почнал да влизам) е място за лигнярите, вие се опитвате да привлечете по-свестни потребители, но уви, не се получава и знаете ли защо, защото на лигнярите тук им е харесало, те със своята лиготия могат да се насадят навсякъде, не ги интересува вие какво искате да предложите и реализирате, опитват се да се интегрират и го правят, и то бързо, според мен причината е в строя на форума.
Искам да отбележа, че и аз съм една лиготия след 5 минути може да съм на съвсем друго мнение...