@Liz Ако не бях прав щеше да ме подминеш с лека ръка, а? :P Радвам се, че ми отговори и призна, че си сгрешила. С 2 поста затвърди уважението ми(не че има особено значение, но съм длъжен да споделя). Казвам "затвърди", а не "спечели", защото не се смятам за толкова важен, че някой да трябва да печели уважението ми. Аз го давам на всеки срещнат, той избира дали да го запази или не.
@CBupen`3aeK Съжалявам, че не бях достатъчно точен. Попринцип съм на мнение, че сексуалния ми живот и личните ми драми не би трябвало да са достояние на всеки срещнат. За тези неща имам своите близки, с които да се посъветвам, а и гледам да се доверявам на истинкта си и да трупам собствен опит. Това за истинкта важи за личните драми, сега да не останеш с впечатление, че съм безотговорен и не знам какво е AIDS примерно. Не съм от тези "дечица". Понякога е по-лесно да споделиш с непознати, но така нарачените непознати тук, в този форум, са от типа, които биха ти казали да се гръмнеш(не знам дали не са и прави, защото все се дъвче едно и също, дотяга). Форумите са едно чудесно нещо, а ти ме изкара, че съм против тях. Те са място, където хората с общи интереси могат да си комуникират, място за правене на контакти, обменяне на безценен опит и т.н. Ако примерно имам някакъв проблем с програмирането(с това се занимавам предимно) няма да попитам тук, ами ще го направя в специализиран, тясно свързван с това, което правя, форум. Разбираш ли идеята ми? Всеки форум има някаква своя идея, този е започнал с една наистина чудесна, която според мен вече е наистина опорочена? Не смяташ ли, че съм прав?