Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Хората не са злобни...

Злоба е нещо съвсем различно от това, което става из форума. Хората просто обичат да се забавляват за сметка на другите, да влязат и да се поразтоварят...

Ще визирам главно себе си- много обичам всякакви безмислени спорове и да си упражнявам форумната гимнастика, като често влизам в спорове на страна, която даже не заемам, а е точно противоположна на моята.
В разделите, където има реални проблеми, ако влизам то е с намерение да помогна на някой, а не да се заяждам, но понякога има откровено дебилни теми- особено в Секс, където ме е страх да влизам, защото макар и малко по-възрастен от повечето потребители тук и човек с широки възгледи за света, оставам направо втрещен, а понякога и погнусен...

Идеята ми е, че всеки влиза с цел да му мине свободното време тук, освен ако няма някакъв проблем, който да сподели и да очаква помощ- вече е въпрос на съвест на останалите потребители дали и как ще му помогнат, както зависи и от начина на задаване на проблема и т.н.

Да кажеш на някой да се самоубие, ако е пуснал тема, че харесва да прави секс с умрели зайци не бих казал, че е злоба... примерно
Точно така, форума се е отдалечил много от идеята си, именно затова съм склонен дори да толерирам изказвания от гореспоменатия тип.