.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78
    Повече от фен
    Град
    София

Външния вид не е от значение... но не е така...

Скоро се бях замислил над 1 проблем , хем външния вид не е от значение , хем ако не го малко от малко харесаш човека от вънка , няма да го заговориш.

Говоря от личен опит , мога да кажа че не съм притенциозен , за да си харесам 1 момиче , трябва да я опозная ... но за да я опозная , поне малко трябва да ми хареса ( пфф не се изразих правилно , ако не сте ме разбрали ще се пробвам пак) Преди 2-3 седмици ме попитаха , какво харесвам в 1 момиче , аз казах хакартера , начина по който се държи и тн , а приятелката която ме попита , ай сега винаги момчетата гледате тялото .... и аз тогава наистина се замислих , вярно че характера е по-важен , но всъщност усмивката , очите , та дори и походката ни карат да изпитаме първите чувства ... И който каже не не е така , моля да напише аргументи , ще се включа по-късно към темата , че сега отивам на вън...

Град
    Майнатаун
    Така е, така е Class-чо к'во правиш бе Помниш ли ме

Така е :P
    ~!1912!~

Град
    Po SfEtA I u NaS
    E da taka e vun6niq vid ne e nai-vajnoto ne6to,no e edno ot nai-vajnite ne6ta,ponqkoga naistina nqma zna4enie za6toto naprimer az imah edin mn dobar priqtel koito v posledstfie zapo4nah da haresvam kato mom4e,no ne vun6no .. kato harakter,a kogato zaobi4a6 edin 4ovek toi za teb stvaa nai-hubaviq

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Няма значение кой какво гледа и кой кво ПОВЕЧЕ гледа в другите. Всеки си има изисквания за това какво трябва да притежава 'половинката' му.
    Искам да кажа, че за мен един може да е грозен, но за теб да е красив. Ти се зарибяваш по него, аз - не. От тук следва, че всеки гледа външността като за начало.
    Разбрахте какво имам предвид, нали?

Град
    Майнатаун
    Точно в това е идеята. Ако тя/той не те привлече поне малко, за да искаш да я/го опознаеш повече няма как

Повече от фен
    Град
    София
    chernika точно както каза keeper , аз не казвам че не харесвам избора ти ... или ти моя ... ест че всеки си има предпочитания , но винаги гледаш външния вид.. после питаш как се казваш ... не го мислим , но е така...

ПС: TheKeeper помня те аз ... ама незнам къде се загуби скайпа ... или нещо не се сещам или те изтрих аз или незнам Ако искаш може и да ме намериш пак Хаха ай че ще ме бият

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    TAKA E!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ами то си има и поговорка "По дрехите те посрещат по ума те изпращат"
    A qui

Guest
    Само с външния вид си оставам.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да, и аз съм съгласна.Всеки гледа външния вид,някои малко,други много.И разбира се не само той е от значение.Има много други определящи неща и какви са те зависи от човека.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Estestveno 4e e taka! Vun6niqt vid prodava ... 4e to v marketinga e taka....
    No nai-obi4am momenta, v koito nqkoi kazva: "I be6e tolkova o4arovatelna .... do momenta v koito ne si otvori ustata"

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

така е.. винаги съм го казвала трябва понеее малко да те привлича нещо

Guest
    не съм се замисляла над тоя въпрос

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Истината

ку-ку
    Guest
    ква истина бе човек

Guest
    междо другото много хубава темичка, та по темата ами както гласи поговорката "По дрехите те посрещат а о умът те изпращат" имах една такава случка запознаха ме с едно момиче направо бях здравата хлътнал по нея но като я опознах всички чуства отлятяха, а познзавах едно момиче, не е първата красавица но е симпатично момиче, и с нея много си допаднахме тя ме разбираше и разговорите бяха толкова приатни а не като с тая хубавата и изводът е че не само външния вид е от значение но не е и на последно място

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    TAKA E!
    =D> =D> =D>
    Първото впечатление е от външността за тва който казва че тя няма никакво значение ЛЪЖЕЕЕ
    So free

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално, защото това все пак е първо впечетление, не можеш да прецениш веднага харатера. В началото преценяваш по външност, а после по характер, който е най-важен.И все пак, ако искате да имате хубава връзка, все пак трябва да има и някакво физическо привличане, нали?

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    Estestveno 4e e taka! Vun6niqt vid prodava ... 4e to v marketinga e taka....
    No nai-obi4am momenta, v koito nqkoi kazva: "I be6e tolkova o4arovatelna .... do momenta v koito ne si otvori ustata"

Много съм се смял по този случай.. То наистина навсякъде гледат и опаковката ... не само съдържанието ... а и цената де Но имах 1 случай когато 1 момиче беше хлътнала по мене , и дойде при мен и ми вика " такова де такова и аз такова , такова ли ?" и аз А то се оказа че ме питало дали я харесвам... ( вярно харесвах я ... беше си симпатично момичето , но да се таковам с нея... взема да прихвана такова... )

Ф
    Guest

.

Мисля, че е така

Първите 5сек. външния вид е отзначение, от момента в който той/тя си отвори устата... харакера измества външния вид по важност..

Има го значението...голямо е...
    Ама то зависи.
    Примерно ако познаваш човека отдавна и ти е близък,и е супер характер...нещата си идват на място и цялата тая близост компенсира тва,че не е с аполонови бицепси и сини очи,примерно о.О

Guest
    Общо всето е така.
    Рядко човек с неприветлив външен вид, ще се окаже приятен събеседник. Външният вид е една от много брънки на цялата заплетеност около отношенията на хората. В случая не говоря само за отношенията жена-мъж, а по принцип.

Повече от фен
    Град
    София
    Немога да кажа че обратното неможе да съществува... Куха лейка която знае как да се издокара , облича ... но както киселата ябълка неможе да стане сладка , така и кухата лейка неможе да стане пълна ( макар че е по- възможно да стане ама тя не иска...)

Супер фен
    Еми отчасти е така.. но ако трябва да избирам м/у 2 мом4ета:
    1)едното е приятно да външен вид и се държи като някое дърво и е грубо и си лощ характер
    2)другото е с по-скромен външен вид но има страхотно чувство за хумор и е мн пекан
    бих избрала 2)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си