.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Външния вид винаги има значение. Не случайно на по-красивите хора винаги им е по-лесно.

Град
    sf-to
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Няма значение кой какво гледа и кой кво ПОВЕЧЕ гледа в другите. Всеки си има изисквания за това какво трябва да притежава 'половинката' му.
    Искам да кажа, че за мен един може да е грозен, но за теб да е красив. Ти се зарибяваш по него, аз - не. От тук следва, че всеки гледа външността като за начало.
    Разбрахте какво имам предвид, нали?
    az razbrah i sam saglasna na 100%
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Guest
    Да видим, дали се получава. Та ви казвам, преди около два месеца получих един е-мейл като този, който ви изпращам и за всеки случай изпълних указанията. На следващия ден ми се изпълни това, което си пожелах, а беше нещо, което нямаше начин да стане, т.е., поисках си нещо почти невъзможно???`??? и то стана! Така че сега изпълнявам винаги подобни указания И ви изпращам и на Вас този е-мейл, за да пробвате. Късмет! УВЕРЯВАМ ВИ, ЧЕ Е ИСТННА, ПРИ МЕН ПРОРАБОТИ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ЧАС. Нищо не ти струва. Опитай. Можеш да го направиш, нали всички сме чували това: "не вярвам в магии и вещици, но че ги има, има ги !!! Пожелай си нещо... и виж какво ще се случи??? Започни да мислиш за нещо, което действително желаеш, защото това работи... Човекът, който ми изпрати това писмо ми каза, че желанието му се е изпълнило десет минути след като е прочел е-мейла, та тогава реших и аз да го изпратя... Вещиците ще ти изпълнят желанието!!! Пожелай си нещо, когато броенето в обратен порядък завърши!!! 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *** Пожелай си нещо!****** Изпрати това послание на 10 души в рамките на 1 час. Ако го сториш, ще се изпълни желанието ти! А ако не - ще се случи обратното на това, което си си пожелал!А после ще не кажеш какво е станало

Guest
    Да видим, дали се получава. Та ви казвам, преди около два месеца получих един е-мейл като този, който ви изпращам и за всеки случай изпълних указанията. На следващия ден ми се изпълни това, което си пожелах, а беше нещо, което нямаше начин да стане, т.е., поисках си нещо почти невъзможно???`??? и то стана! Така че сега изпълнявам винаги подобни указания И ви изпращам и на Вас този е-мейл, за да пробвате. Късмет! УВЕРЯВАМ ВИ, ЧЕ Е ИСТННА, ПРИ МЕН ПРОРАБОТИ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ЧАС. Нищо не ти струва. Опитай. Можеш да го направиш, нали всички сме чували това: "не вярвам в магии и вещици, но че ги има, има ги !!! Пожелай си нещо... и виж какво ще се случи??? Започни да мислиш за нещо, което действително желаеш, защото това работи... Човекът, който ми изпрати това писмо ми каза, че желанието му се е изпълнило десет минути след като е прочел е-мейла, та тогава реших и аз да го изпратя... Вещиците ще ти изпълнят желанието!!! Пожелай си нещо, когато броенето в обратен порядък завърши!!! 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *** Пожелай си нещо!****** Изпрати това послание на 10 души в рамките на 1 час. Ако го сториш, ще се изпълни желанието ти! А ако не - ще се случи обратното на това, което си си пожелал!А после ще не кажеш какво е станало

Разбира се, че е така(: За да си харесаш човек срещу теб все пак той трябва да има някакво излъчване. Да ти хареса нещо в него когато го погледнеш. И нали съм чувал някой да казват "влюбих се в него от пръв поглед"... е следователно не може да се влюбиш от пръв поглед в човек, който още не си опознал. Подкрепям те class
    Клик ми (:

Супер фен
    и кво ,нищо ново под слънцето... опаковката продава, както се казва

Град
    Пловдив
    Ами... да и моя бивш приятел ми казваше,че за него не е от значението външния вид... но все пак аз си мисля,че ако бях некъф грозофил той нямаше да прояви интерес към мен...

Голям фен Аватара на 50cent
    samo da ti kaja 4e momi4eta kvoto i da kazvat 4e ne bil vajen vun6niq vid ne bil ot zna4enie ne e vqrnooooooooooo razbirase 4e e ot zna4enie predstavete si nqkuv debel grozen pup4asul sus zubi kat ronaldinio i da e negar moge li da vuzbudi momi4eto ne ako zagovori momi4eto 6te i stane li priqtno ne a mom4etata kato vidqt nqkva grozna vuv vsqko otno6enie 6te q zagovorqt li neee emi togava kvo se praite

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Естествено, че външният вид има значение.
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Разбира се, че е така(: За да си харесаш човек срещу теб все пак той трябва да има някакво излъчване. Да ти хареса нещо в него когато го погледнеш. И нали съм чувал някой да казват "влюбих се в него от пръв поглед"... е следователно не може да се влюбиш от пръв поглед в човек, който още не си опознал. Подкрепям те class
    Може, смисъл първо ти харесва и му/и се кефиш и като се опознаете вече.. :P
    С бифшия бяхме така, като се видяхме и направооо.. имах чувството, че бях влюбена вече ( а го видях тогава за 1 път ) и после като се опознахме - още повече..
    ~!1912!~

Guest
    2 v 1 e nai dobre.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми така си е няма кво да отричаме. За да опознаеш някой трябва да почнеш да общуваш с него. А ако не ти харесва на външен вид няма да почнеш да общуваш.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Ми така си е няма кво да отричаме. За да опознаеш някой трябва да почнеш да общуваш с него. А ако не ти харесва на външен вид няма да почнеш да общуваш.
    Да. Пък и всеки иска да поддържа външния си вид нали? Все пак да не забравяме, че ако сам не се харесваш, кой ще те хареса? ... И тук отново опираме до въпроса "Всеки си има различен вкус" ( което всъщност не е въпрос )

Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Може, смисъл първо ти харесва и му/и се кефиш и като се опознаете вече.. :P
    С бифшия бяхме така, като се видяхме и направооо.. имах чувството, че бях влюбена вече ( а го видях тогава за 1 път ) и после като се опознахме - още повече..
    Еми говорим за едно и също ^_^
    Важен е външния вид...много или малко =')
    Клик ми (:

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    i az vinagi sym mislila kato avtora naistina haraktera e mnogo vajen i e mnogo vajna vytre6nata krasota na 4oveka...no kato pogledne6 4oveka 1-vo vijda6 vyn6niq mu vid koito te zaplenqva a ne vytre6nata krasota

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    i az vinagi sym mislila kato avtora naistina haraktera e mnogo vajen i e mnogo vajna vytre6nata krasota na 4oveka...no kato pogledne6 4oveka 1-vo vijda6 vyn6niq mu vid koito te zaplenqva a ne vytre6nata krasota
    ти Лъжеш само умните хора и по възрасните мислят така
    аз си признавам че за мен е важна външната красота няма да излеза на улицата с некъв неъндерталец дето место дрехи е целия в косми дори в ушите си да има цела гора

Цитирай Първоначално написано от Nice Angel
    аз си признавам че за мен е важна външната красота няма да излеза на улицата с некъв неъндерталец дето место дрехи е целия в косми дори в ушите си да има цела гора
    или в носа
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Цитирай Първоначално написано от Nice Angel
    или в носа

emi mn qsno 4e za da iska6 da opoznae6 nqkoi pone trqbva malko da ti haresa.az ako vidq nqkoi kirliv,pyp4asal,zalizan i sme6en i ne mi haresva moje da ima super du6a ama mene pyrvo she mi e antipati4en i gnusen i vtoro nqa da proqvq jelanie da go opoznaq.i vyn6niq vid ima zna4enie..tfa 4e nqa go kazvat groznite kato celqt s tva da poglednat du6ata im....

im back for my crown... bitches$ss bow down

Повече от фен
    Град
    София
    Всеки си има нещо хубаво ...

Град
    Варна
    Не винаги.. човек вижда външния вид.. и после характера..
    Нямам предвид чата.. мн хора първо са били приятели и после нещо повече.. така че не се отчаивай
    is my religion

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    така си е..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Po drehite (i tqloto) posreshtat,po uma izprashtat...te horata sa si go kazali!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Prawi mi wpe4atlenie,4e kato izlezem s nqkoq fr. iz grada se zaglegdame po razlini mom4eta.Za men wyn6niq wid e mn. wajen.Pyrwo gledam nego,a posle ako i gdugoto mi haresa,4ak togawa mojem da trygnem.
    Pri SAMO priqtelite,ne me interesuwa wyn6niq wid,stiga da ne e nqkoi,koito da ne se poddyrja.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Mislq ,4e mom4etata obry6tat pove4e vnimanie na vyn6niq vid ot kolkoto momi4etata.Oba4e kato zaobi4a6 nqkoi istinski ne te interesuva vyn6niq mu vid ,6toto v tvoite o4i toi e nai-prekrasniq.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си