.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Тема: Бившите

Guest

Бившите

Поддържате ли контакти с бившите си?

Град
    (: Русе :)
    за съжаление да просто обстоятелствата го налагат ...
    So free

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    С повечето не.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не но го виждам от време на време(от 1 и същи град сме).

Зависи от много неща
    A qui

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Виждам ги от време на време, но с повечето сме на здрасти, чао и не говорим особено.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Не.
    Това "да си останем приятели" е пълна простотия

Голям фен
    Почти винаги .. доста е глупаво да споделиш доста време от животът си с някого и след това да останете просто познати ..Винаги във връзките си се стремя на първо място да е приятелството ..

Повече от фен
    С някои си поддържам отношения, но след като е минало известно време ... но с много малко от тях, защото обикновено раздялата е била по неприятни причини или за единия или за другия или и за двамата ... така че бившите обикновено не са посещавана зона
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

да освен с последната за което аз съм виновен и ми е мн кофти ;(

Цитирай Първоначално написано от Atika
    Почти винаги .. доста е глупаво да споделиш доста време от животът си с някого и след това да останете просто познати ..Винаги във връзките си се стремя на първо място да е приятелството ..
    =D>
    A qui

Само с някои от тях.Даже с единия сме в много добри отношения.Но има и един,който като ме види се обръща на другата страна и се прави,че не ме познава.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Няма как,той просто се изпари след раздялата

sega ne, vapreki 4e se opitah da suzdam priqtelstvo, vapreki 4em e zarqza .... no v kraina smetka toi osra si4ko s izvinenie i sega vuob6te ne mu govorq ...

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

с някои да .. с други не с първата ми любов какви неща преживяхме а сега тои ми е много добър фр мога да си му кажа всичкооо и да му искам съвет.. досега не съм сбъркала когато съм го послушала а с другите....ммм с тях мноого ама много рядко се чуваме...

Град
    Пловдив
    Малко е сложно положението при мен.Аз искам да съм приятелка с бившите си и се старая да е така.Все пак това са хора,които съм обичала или харесвала,поне,и са били важна част от живота ми-не мога да ги пренебрегна и да ги забравя просто така.Много бих се радвала,ако са щастливи и всичко им е наред,дори и да си имат нова връзка.Просто явно повечето от тях не го разбират...Последния ми приятел например докато бях на море си е харесал някоя друга и ми прати смс,като ми писа това и че иска да скъсаме.Вярно,стана ми гадно отначало,но после го приех(не бяхме от много време заедно и сигурно не се бях привързала толкова).После като се прибрах,видях че ми е изтрил скайпа.Скоро ми бяха подарили едни билети за концерт и исках да му ги дам,щото на него щяха да му харесат,пък на мен-не и му писах по скайпа,но той не ми отговори...Пък и в смс-а ми беше писал да не му се обаждам,така че реших вече да не го безпокоя...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    поддържам връзка със почти всички бивши даже сме си много добри приятели с някой
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Плевен
    общо взето само се поздравяваме като се засечем някъде и тва е.. много рядко си говорим каквото и да било, ако си говорим обикновено не е нищо смислено или пък се заяждаме един с друг.. опитвала съм се да си остана приятелка с бивше гадже, но нещо не ми се е получавало до сега..
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, с почти всички, повечето са ми супер добри приятели, за което се радвам адски много Наистина е тъпо да споделяш живота си с някого известно време, той да ти е най-близкият и скъп човек и после да го зарежеш и да не си говорите и т.н
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    за съжаление да просто обстоятелствата го налагат ...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Не пък и нямам желание

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Да и то най-различни контакти поддържам с бившите си... Само с единствения, който съм обичала - не... даже не може да водим нормален разговор...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

ами да,само с изключение на 1-2-ма за които не искам и да чувам!

Град
    Sofiq
    Vinagi taka stava che nqma kak da ne podurjame otnosheniq,no priqtelstvo mejdu bivshi gajeta nqma takova neshto, za men ve4e kato e imalo sex 4uvstva ne moje da e samo priqtelstvo a prosto dobri poznati.
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

ами няма смисъл , винаги на единия ще му тежи повече
    така че спестяяват се главоболия
    приятеството е трудно постижимо,след толкова време !
    sex all night

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си