- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившите
Поддържате ли контакти с бившите си?
за съжаление да просто обстоятелствата го налагат ...![]()
![]()
![]()
So free
С повечето не.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не но го виждам от време на време(от 1 и същи град сме).
Не.
Това "да си останем приятели" е пълна простотия![]()
Почти винаги .. доста е глупаво да споделиш доста време от животът си с някого и след това да останете просто познати ..Винаги във връзките си се стремя на първо място да е приятелството ..
С някои си поддържам отношения, но след като е минало известно време ... но с много малко от тях, защото обикновено раздялата е била по неприятни причини или за единия или за другия или и за двамата ... така че бившите обикновено не са посещавана зона![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
да освен с последната за което аз съм виновен и ми е мн кофти ;(
Само с някои от тях.Даже с единия сме в много добри отношения.Но има и един,който като ме види се обръща на другата страна и се прави,че не ме познава.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Няма как,той просто се изпари след раздялата
sega ne, vapreki 4e se opitah da suzdam priqtelstvo, vapreki 4em e zarqza .... no v kraina smetka toi osra si4ko s izvinenie i sega vuob6te ne mu govorq ...
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
с някои да .. с други нес първата ми любов какви неща преживяхме а сега тои ми е много добър фр
мога да си му кажа всичкооо и да му искам съвет.. досега не съм сбъркала когато съм го послушала
а с другите....ммм с тях мноого ама много рядко се чуваме...
![]()
Малко е сложно положението при мен.Аз искам да съм приятелка с бившите си и се старая да е така.Все пак това са хора,които съм обичала или харесвала,поне,и са били важна част от живота ми-не мога да ги пренебрегна и да ги забравя просто така.Много бих се радвала,ако са щастливи и всичко им е наред,дори и да си имат нова връзка.Просто явно повечето от тях не го разбират...Последния ми приятел например докато бях на море си е харесал някоя друга и ми прати смс,като ми писа това и че иска да скъсаме.Вярно,стана ми гадно отначало,но после го приех(не бяхме от много време заедно и сигурно не се бях привързала толкова).После като се прибрах,видях че ми е изтрил скайпа.Скоро ми бяха подарили едни билети за концерт и исках да му ги дам,щото на него щяха да му харесат,пък на мен-не и му писах по скайпа,но той не ми отговори...Пък и в смс-а ми беше писал да не му се обаждам,така че реших вече да не го безпокоя...![]()
поддържам връзка със почти всички бивши даже сме си много добри приятели с някой![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
общо взето само се поздравяваме като се засечем някъде и тва е.. много рядко си говорим каквото и да било, ако си говорим обикновено не е нищо смислено или пък се заяждаме един с друг.. опитвала съм се да си остана приятелка с бивше гадже, но нещо не ми се е получавало до сега..
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
Да, с почти всички, повечето са ми супер добри приятели, за което се радвам адски многоНаистина е тъпо да споделяш живота си с някого известно време, той да ти е най-близкият и скъп човек и после да го зарежеш и да не си говорите и т.н
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не пък и нямам желание![]()
Да и то най-различни контакти поддържам с бившите си... Само с единствения, който съм обичала - не... даже не може да водим нормален разговор...![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
ами да,само с изключение на 1-2-ма за които не искам и да чувам!![]()
Vinagi taka stava che nqma kak da ne podurjame otnosheniq,no priqtelstvo mejdu bivshi gajeta nqma takova neshto, za men ve4e kato e imalo sex 4uvstva ne moje da e samo priqtelstvo a prosto dobri poznati.
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
ами няма смисъл , винаги на единия ще му тежи повече
така че спестяяват се главоболия![]()
приятеството е трудно постижимо,след толкова време !
sex all night