.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85

Тема: Бившите

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    s nqkoi da
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ми с едната сме в една компания а с другата правим секс
    Майтап..ама наистина не се мразим поне само приятели си остахаме (за тия казвам щото преди беше боза...макар че и първата беше ебавка леко )
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Ами да кажем 50/50 много си зависи от отношенията и преди и по време на връзката и най-вече от причината за прекратяването и, но попринцип и аз съм много злопаметна
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Guest
    s pove4eto da,samo s edin-ne,no nego ne iskam i da go vijdam izob6to,a s edin sme si mnogo dobri priqteli i mu spodelqm po4ti vsi4ko...

Guest
    zdravei-zdrasti i tolkova,samo s 2-ma sme v po-dobri otno6eniq i si izlizame ot vreme na vreme

ami da poddyrjam kato s ednoto mom4e daje sme pyrvi priqteli (dobre 4e segashnoto gadje ne znae 4e sym hodila s nego), a i po princip sym v dobri otnosheniq s bivshite i 4esto se vijdame

mi.......s nqkoi da s drugi ne

С някои поддържам добри отношения,с други дори и не си говорим,но какво да се прави такива са обстоятелствата
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Не, с нито един! Даже не се поздравяваме!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

4U
    Guest
    nie s moq biv6 sme si best fr..ama sigurno 6toto hodihme samo 2 sedmici

Голям фен Аватара на Ice
    С повечето да.
    Everything happens for a reason..

Град
    V mechtite si
    С повечето да и даже отвреме навреме излизаме на по кафе
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Guest
    Ами....аз хах с бившия ми от 1 година ту се събираме ту разделяме вече 3 пъти а когато не сме заедно ми е един от най-дообрите приятели странно е иначе с другите ми бивши сме мн добри приятели само с 2ма не съм

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами....аз хах с бившия ми от 1 година ту се събираме ту разделяме вече 3 пъти а когато не сме заедно ми е един от най-дообрите приятели странно е иначе с другите ми бивши сме мн добри приятели само с 2ма не съм
    xaxx az sym v po4ti sy6tata situaciq s biv6iq skysahme na 25Juli taq god i ot togava do sega ne spirame da se skif vie ostavete 4e se vijdame redovno no i se celuvame se edno sme dvoika no ne hodim nzz a sega tvyrdi 4e haresva dr nzz daite mi syvet kakvo d napravq za da se syberem da poqsnq 4e toi ne hodi s tva momi4e koeto haresva

ми само с няколко от тях си говорим ... с един сме си останали много добри приятели ... а с останалите и здрасти не си казваме
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    С половината се мразим и ако се срещнем на улицата сигурно ще се сбием. С другата половина поддържаме контакт (първият ми в леглото ми е много близък приятел например).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

с много от тях нямам избор да не се виждам,с други не че избягвам ма такива са остоятелствата!!!ма общто зето не бих искала да виждам повечето от тях

С един да... с другите не.... но се вижмад мн често с тях понеже повечето са от моето даскало

с половината не ама има един с който сигурно ако се видим нейде
    ще се избием
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

ami az puk sum blizka sas po4ti vsi4kite si biv6i i daje izlziam 4esto s tqh no vse pak imam samo priqtelski 4uvstva kum tqh i zatova ne mi e problem. nezavisimo kak sa svar6ili ne6tata mejdu nas az sum nad tiq ne6ta, moje ponqkoga da mi trqbva vreme no vse pak rano ili kusno vinagi si opravqme otno6eniqta
    love must be something like .. hmm .. strange feeling .. or maybe condition of your soul ... so make love ... sometimes you must be different .. sometimes you can be crazy .. but always you must be YOURSELF .. !!!!!!!

mi da samo s edin ne poddarjam konteakt shtoto e smotan.ina4e s drygite sme syper dobri priqteli s edin si govorim vseki den i si kazvame vsi4ko pregrashtam si gi s nqkoi sega she y4im v edna gimnaziq i tva me radva.oba4e nai mnogo si obi4am maja i tva nqma da se promeni
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

emi podurjame vruzka ama opredeleno sme samo na hi are 4ao

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    с повечето не.. ако подържаме контакт те почват да се заяждат ии.. директен блок

Животът е адът описан в Библията!

Естествено ! Няма са прайм на п*утки и да прайм децки работи я ...

Супер фен
    Град
    sofiq
    s mn malko(pove4eto me mrazq )

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си