- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившите
m s nqkoi da,zavisi kak to4no ni e priklu4ila vruzkata
С последния ми бивш,с който съм била най-много време,вече не поддържам връзка и не се виждам,първо,защото ме изигра по доста лош начин и второ,защото сегашният ми приятел ревнува и се дразни,когато се виждаме.Няма смисъл да си обърквам настоящата връзка заради миналото.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
[b]НИКОГА С НИКОЙ ОТ ТЯХ !!!
Различно.....В повечето случай сма здр- чао, и се държим нормално.....На мен винаги ми е мн странно , когато скъсам с някой и след време като ми мине. Ако е бил готин опитвам да поддържа контакт и ако той се осъществи имам чъвството е съм срещнала някой адски различен човек. Но з жалост имаше едно момче, което мн харесвах и ходихме. Когато скъсахме (веднага след това) той реши че трябва да излиза с моита компанияНе си гворим или супер рядко. нямам никакво желание , а и няма какво да си кажа....Имам чувството че ако не го бях виждала и сега го срещнех щях да с еизннадам, нямаше да ми пука.....Но сега МИ Е АДСКИ БЕЗРАЗЛИЧЕН, ДОРИ ЗА ФРЕНДС НЕ МОЖЕ ДУМА Д АСТАВА
![]()
ми... само с един от тях с вс други сме скарани![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Не бих казала, че са някакви "контакти"... На "здрасти и чао" сме![]()
Поддържам много добри приятелски отношения с бившите си,въпреки гадния край с всеки един от тях.
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
дам фр съм с по4ти вси4ки
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]