.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85

Тема: Бившите

ami az da
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Еми по-принцип е по-хубаво да нямаш контакт с тия извънземни .
    Аз имах... по свое си желание е де.. Ама и той си го желаеше по-едно време.. Сякаш! ю
    За това и сега пак съм с него. Така се получи.. Какво да се прави.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Много държа на бившия си приятел!Много си го уважавам...той е супер макар и бивш

In Search Of Sunrise 7 Asia

Град
    Over the hills and far away
    с повечето съм в добри отношения но с последния...не искам да го виждам пък да си говорим?! абсурд

Град
    in ur dreams
    Не, злопаметна съм

Да.Струва ми се глупаво да си бил с някой човек да сте били толкова близки и в един момент да се правиш че не го познаваш

напротив, ако има причина да се скъса то тя е сериозна и пълно игнор мн си помага да се забрави и да се продължи напред
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами с някои поддържам връзка - с други не...зависи как са се развили нещата между нас :P

Град
    на плажа =)
    НЕ !!! Нещо повече ... след като скъсаме всичко се променя. Те вече не съществуват за мен.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Da v dobri otnosheniq sam sas vsichki (s 1 izklu4enie).Daje parviq mi v4era mi dade da mu karam kolata (na po4ti nikoi ne q dava)
    Next Time I`ll be True...

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    да!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

На Здрасти сме .... ама последното сиг ше се прай ,че не ме вижда ... неска ме зарязаа щот съм гадна ... тай каза

Еми зависи От човека,от тфа как са се развили нещата и такам..Въпреки ,че в повечето от случайте оставаме в добри отношения.. .. което е хубаво
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Град
    Непостоянно
    XAX tvurdo NE..si4ki mi probutvat neka ostanem priqteli i osirat si4ko...
    .!.

Град
    NqKyDe TaM
    Da vseki den se zasichame nqma nishto losho no ne si govorim mnogo nai-mnogo edno zdr ili kakvo pravish
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Град
    РЮАР

Re: Бившите

Странното е, че с бившите винаги с1м си оставал с много добри чувства и винаги сме били приятели, е с изключение на една к1дето я зарязвах 3 п1ти и тя са неще да ме погледне..

heely
    Guest
    bi mi bilo mnogo nepriqtno ako segashniq mi priqtel nqkoi den prosto me podmine,kogato se razdelim.vse pak spodelqme tolkova mnogo,izjivqvame tolkova mnogo momenti edim den prosto vsichko da svarshi i....

evanescence__666
    Guest

ami

Parvoto mi gadje {parvoto mi gadje,ne parvata lubov} poddarjam gore dolu nekva vrazka ama az mnogo go naranih....S drugite sme fr ,ama ediniqt o6te go obi4am tei 4e se opitvam da go otrqzvam,za da ne se natajavam!!!

Цитирай Първоначално написано от Atika
    Почти винаги .. доста е глупаво да споделиш доста време от животът си с някого и след това да останете просто познати ..Винаги във връзките си се стремя на първо място да е приятелството ..
    И аз така.Не винаги се получава,но в повечето случаи става,стига да има желание и от двете страни
    Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    dam priqteli sme si :]

s nikoq

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    С повечето съм само на "здравей/здрасти" (в най-добрия случай), а при някои даже и това го няма.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    em mne samo s edin no s nego vinagi se zabivame kogat imame vuzmojnost===>>>prosto nqma bif6i gajete priqteli

Guest
    s pove4eto sme v mnogo dobri otno6eniq ima samo edin,s koito vaob6te ne sme si progovarqli,toi mn me narani i vapreki,4e ot togava mina mn vreme i ve4e ne mi puka vse o6te ne 6ta da 4uvam za nego. Ina4e s posledniq kato se zapoznahme o6te predi da ima ne6to mejdu nas se razbirahme super,mn gotino si ikzarvahme,posle kato tragnahme opitahme se,ama ne se polu4i,posle uj opitahme da stanem priqteli,ama i tova ne se polu4i
    i sega sme prosto poznati na zdravei-zdrasti i ot vreme na vreme kato se zase4em na nqkoi kupon ili diskoteka se zabivame malko,makar 4e toi si ima priqtelka ama kvo da se pravi,moje bi i az traq se orientiram kum nqkoi drug ve4e i ne6tata 6te si doidat na mqstoto

"Здравей- здрасти" и това е. Пък и не мисля, че би могло да се очаква повече....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си