- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившите
Еми по-принцип е по-хубаво да нямаш контакт с тия извънземни.
Аз имах... по свое си желание е де.. Ама и той си го желаеше по-едно време.. Сякаш!ю
За това и сега пак съм с него. Така се получи.. Какво да се прави.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Много държа на бившия си приятел!Много си го уважавам...той е супермакар и бивш
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
с повечето съм в добри отношения но с последния...не искам да го виждам пък да си говорим?! абсурд
Да.Струва ми се глупаво да си бил с някой човек да сте били толкова близки и в един момент да се правиш че не го познаваш![]()
напротив, ако има причина да се скъса то тя е сериозна и пълно игнор мн си помага да се забрави и да се продължи напред
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Ами с някои поддържам връзка - с други не...зависи как са се развили нещата между нас :P
НЕ !!! Нещо повече ... след като скъсаме всичко се променя. Те вече не съществуват за мен.
Da v dobri otnosheniq sam sas vsichki (s 1 izklu4enie).Daje parviq mi v4era mi dade da mu karam kolata (na po4ti nikoi ne q dava)![]()
Next Time I`ll be True...
да!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
На Здрасти сме .... ама последното сиг ше се прай ,че не ме вижда ... неска ме зарязаа щот съм гадна ... тай каза![]()
![]()
![]()
Еми зависиОт човека,от тфа как са се развили нещата и такам..Въпреки ,че в повечето от случайте оставаме в добри отношения..
.. което е хубаво
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
XAX tvurdo NE..si4ki mi probutvat neka ostanem priqteli i osirat si4ko...
.!.
Da vseki den se zasichame nqma nishto losho no ne si govorim mnogo nai-mnogo edno zdr ili kakvo pravish
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Странното е, че с бившите винаги с1м си оставал с много добри чувства и винаги сме били приятели, е с изключение на една к1дето я зарязвах 3 п1ти и тя са неще да ме погледне..![]()
bi mi bilo mnogo nepriqtno ako segashniq mi priqtel nqkoi den prosto me podmine,kogato se razdelim.vse pak spodelqme tolkova mnogo,izjivqvame tolkova mnogo momenti edim den prosto vsichko da svarshi i....![]()
Parvoto mi gadje {parvoto mi gadje,ne parvata lubov} poddarjam gore dolu nekva vrazka ama az mnogo go naranih....S drugite sme fr ,ama ediniqt o6te go obi4am tei 4e se opitvam da go otrqzvam,za da ne se natajavam!!!![]()
И аз така.Не винаги се получава,но в повечето случаи става,стига да има желание и от двете страниПървоначално написано от Atika
![]()
Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало
![]()
С повечето съм само на "здравей/здрасти" (в най-добрия случай), а при някои даже и това го няма.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
em mne samo s edin no s nego vinagi se zabivame kogat imame vuzmojnost===>>>prosto nqma bif6i gajete priqteli![]()
![]()
![]()
s pove4eto sme v mnogo dobri otno6eniqima samo edin,s koito vaob6te ne sme si progovarqli,toi mn me narani i vapreki,4e ot togava mina mn vreme i ve4e ne mi puka vse o6te ne 6ta da 4uvam za nego. Ina4e s posledniq kato se zapoznahme o6te predi da ima ne6to mejdu nas se razbirahme super,mn gotino si ikzarvahme,posle kato tragnahme opitahme se,ama ne se polu4i,posle uj opitahme da stanem priqteli,ama i tova ne se polu4i
![]()
i sega sme prosto poznati na zdravei-zdrasti i ot vreme na vreme kato se zase4em na nqkoi kupon ili diskoteka se zabivame malko,makar 4e toi si ima priqtelkaama kvo da se pravi,moje bi i az traq se orientiram kum nqkoi drug ve4e i ne6tata 6te si doidat na mqstoto
![]()
"Здравей- здрасти" и това е. Пък и не мисля, че би могло да се очаква повече....