- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-странното място на което сте правили секс????
Ми на доста нестандартни места....но двете места,на които ми беше най-яко и имаше най-голяма тръпка бяха на покрива на блока(невероятна гледка) и в междустълбищното пространство![]()
асансиорна стая.
в гробищата![]()
![]()
![]()
![]()
ебавам се
![]()
![]()
![]()
Аз не съм културнаи съм го правила на много различни места, но най-странното е в автобус от морето за София.
Ne se li kazva gorsko uchilishte?Първоначално написано от Vip_Kuchka
![]()
Na dosta stranni mesta sum go pravil, no imam nqkoi sluchai, koito sa bili naistina ostavqshti sleda. Na edna pochti vertikalna skala sum go pravil pod sinanishkiq sipei; na ulitsata bukvalno; na edna peika v destkata gradina edin sledobed i dokato go pravihme detsata izlqzoha da si igraqt; v edno kafene sym go pravil; v podzemniq etaj na Festivalniq pred edno ogledalo ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
При мен нищо по-специално, в градинка (на полянка), в заведение, в бункер, привечер в двора на училище.
Би ме !![]()
Ръката ми неволно се отплесна в тебеПървоначално написано от the_hottie
![]()
С кое те бих?
Имала е впредвид аматориум
ДаПървоначално написано от mother
бил ме е по екстремни места !
![]()
emi az v kino 6toto nqma6e nikoi osven men i priqtelkata mi v zalata naistina dobyr film kazvam go 6toto ne uspqx da go gledam![]()
axaxaxaxaxaПървоначално написано от amatorium
A аз - на луната, но неможах да се развихря![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от boy87y
![]()
![]()
=D>
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Ами аз на пейката в едно училище (по тъмно), също така на стената на реката в моя град, пак по тъмно, в кола ама на всевъзможни места .... в тоалетните на доста кафенета ... и култовото, на терасата посред бял ден, като се има в предвид, че терасата е цялата стъклена .....![]()
![]()
![]()
na edna peika v destkata gradina edin sledobed i dokato go pravihme detsata izlqzoha da si igraqtПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
o_O Моя пък беше решил 4е му е удобно в дискотеката пред хората,то не че се виждаше амаМн е странно шото там бучи музика братчее а хората си минават покраи тебе напушени и подпиинали
Абе срам срам кфо мога да кажа
Или представаш ли си един приятел искал с неговата в гараж
и тя му забила 2 шамара и оня се връща с синка на окото
![]()
ЯкОоПървоначално написано от boy87y
![]()
![]()
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
хохо ;] ами лятото в даскало минахме с една съученичка.. и викам ае се качим в стаята да видим дали правят ремонт![]()
и като се налазихме ... яко беше
mi az nesam imala koi znae kolko stranno mqsto za sex no 6te kaja na otkrito na edna polqnka
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/