- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-странното място на което сте правили секс????
пред общината![]()
Minaloto lqto na bara otstrani na edno divan4e s edna turistka kasno ve4erta .... be6e si stranno i kolite kato minavaha![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Ми на много странни места.Например на пейките в даскалото,във асансьор.И един път се сещам,че имахме нещо празник на училището и понеже на мен и на гаджето ми ни беше толкова скучно и отидохме в учителската стая/то даскалите бяха на двора да празнуват там/и там го направихме.Беше много напрегнато,ама никой не влезе де![]()
ехх само да се стопли още малко времето и ще допълвам списъка с нестандартните места![]()
Ами уви аз не мога да се похваля с нестандартни места въпреки че имам куп идеи с бившата ми приятелка така и не стигнахме до там да ги реализираме...
На нудустки плаж/няма да споменавам къде/.Взехме примера от едни чужденци дето бяха точно до нас.
ами в асансьор и в картинна галерия
Хах трябва да споделиш тайната.Аз кат пробвах веднъж и постоянно се хлъзгах,може би защото бях с пола или ддзПървоначално написано от Merito_
![]()