- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативът се скъса
predi malko pravohme seks s priqtelq mi i prezervativa se skasa.Ne e svarshval v men.No vse pak mn se pritesnqvam da ne bi da e stanal nqkakav gaf.Daite saveti dali da piq escapelle ? ili e izlishno .Samo da otbeleja 4e menstruaciqta mi svarshi na 25/26 tozi mesec!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
sichko e vazmojno se pak ot penisa si teche nqkv sok det i as nz kaf e ama i ot nego stavat dqca![]()
+1Първоначално написано от ubuntu
Eating isn't cheating - Arnold
е нали не е свършил в тебе, съмняям се да си такава късметлиика че да забременееш от предеякулационната течност (баси думата) + тфа щом ти е сфършило течението преди 2 дена, няма място за паника, споко не се филмирай, не си бременна... ескапелето са хормони и разстройват всичко... просто според мене няма смисъл,прецени си ти.
И все пак мисля че до тоя извод можеше и да стигнеш сама, ама ...
I pri men se e skusval prezervativa :P SpokoNe e zaduljitelno da pie6 Hap4e, oba4e ne ti pre4i... Ako si 10000000 % sigurna na4i nqma problem
![]()
Абе хора поне за това има доктори не се излагайте не не шега работа
държа да отбележа това ми е мнение 500
Супер бати кефа![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сериозно ли..Както казаха, тези хапчета не са бонбонки за да се пият просто ей такаПървоначално написано от s3x_0n_th3_b3aCh
![]()
9 клас
Първоначално написано от ubuntu
+1
ako si sigurna 4e ne e svar6il v teb e izli6no da pie6 escapelle i da si zasdava6 izliz6ni glavoboliq,vse pak ne e jelateno da go pie6 za6toto ima strani4ni efekti
ami v4era vse pak izpih hap4eto v ramkite na 3 4asa sled akta..No ima dr problemv listovkata pisheshe 4e ako posledniqt mi cikal e bil po razli4en ot ostanalite da se konsoltiram 1vo s lekar( i cikala mi naistina be6e malko po stranen i hodih pri li4nata ama tq mi kaza da iz4akam do dr mesec da vidq kak 6te e i togava na genikolog) ii dr pisheshe ako sled 3 4asa sled kato sam izpila hap4eto povarna da izpiq o6te 1.Az ne povarnah no pak mi stana lo6o i mi se gadeshe i mn se za4udih dali da povarna(tova be6e predi da pro4eta listovkata).
Абе момиче, много се шашкаш!
Първо, не е трябвало изобщо да гълташ хапчето, момчето не е свършвало в теб, а и сте били с презерватив, нищо не е станало!
Второ-защо да се напъваш да повръщаш, след като си глътнала хапчето, лошо ти е било, ти хем реши, че хапчето ти е изход от ситуацията, хем искаш да повръщаш![]()
Сега от това тъпо хапче може да ти се скапе цикъла, то е много силно. Прочети малко информация за друг път да знаеш.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)