.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 152
    Мега фен Аватара на amatorium
    Heheh. Vie poznavate li se?
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    v edno sypersko grad4e

Re: Изпускане след анален секс-мит или реалност.

Цитирай Първоначално написано от KLI_ENT
    Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте приятели.Четох досат теми във форума на тази тема за аналния секс,но останахс впечателнеито че това изпускане е само някаква легенда.Правих анален два пъти с моята френдка спонтанно без подготвка както се казва в много теми тука и нямаше никакви псоледци.Та искам да попитам момичетата/дето са го правили отзад/ от форума и момчета/който са оправяли дамите си отзад/ случвало ли им се това с насирането и кога с еполучава веднага след изваждането на мъжкия полов орган от задника на момичето или малко след това.Не се срамувайте пишете все пак за това е този форум за проблеми и възможното им избягване или решение.

П.С. Не сам се регнал защото не ми върнаха линк на и-майла..нз защо

Ами случвало ми се е няколко пъти...много кофти тръпка е...

Da da znam za tebe....a dnes za imenniq ti den pak li ti napraviha zadni4eto razcqftqlo kato maiska roza ili samo naduva kavala...
    Chestit imen den gospojice Antonova ,vapreki 4e e sas zakasnenie!
    това с подигравка ли го казваш,защото ако е така си доста зле
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Не е задължително момичето да си прави клизма за да прави анален секс, а за да не се случва такова нещо като изпускането, просто трябва да знае кога да отиде до тоалетна за да не се случи по време на акта да е пълна кофа с лайна. Аналния секс трябва да е по нежен и да умеете да се контролирате. С времето се контролира. Примерно може на сутринта да отидеш да се изходиш, и през деня няма да ядеш много храна, вечерта няма да имаш проблеми с дупарката, тъкмо ще си събрала материал за другата сутрин и така.
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

Град
    В Небитието

Re: Изпускане след анален секс-мит или реалност.

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте приятели.Четох досат теми във форума на тази тема за аналния секс,но останахс впечателнеито че това изпускане е само някаква легенда.Правих анален два пъти с моята френдка спонтанно без подготвка както се казва в много теми тука и нямаше никакви псоледци.Та искам да попитам момичетата/дето са го правили отзад/ от форума и момчета/който са оправяли дамите си отзад/ случвало ли им се това с насирането и кога с еполучава веднага след изваждането на мъжкия полов орган от задника на момичето или малко след това.Не се срамувайте пишете все пак за това е този форум за проблеми и възможното им избягване или решение.

П.С. Не сам се регнал защото не ми върнаха линк на и-майла..нз защо

Ами случвало ми се е няколко пъти...много кофти тръпка е...

Гери не се заяждам ,но това с изпускането няма тема за аналния секс ,в която да не си го казала.Похвално,че споделяш такива лични неща,но един път е достатъчно да го кажеш и ще видиш как никой няма да те бъзика.Приеми това като съвет.

ooo na men da 4ukna na darvo ne mi se e slu4valo a sam pravila analen ama slava bogu na priqtelq mi mnogo mnogo ne mu xaresva i za tva si pravim standarten sex za koeto sam mnogo 6tastliva 6tot i az 4esno kazano mnogo nego xaresvam toq analen sex
    :P :P

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Ami ne e mit a si e istina.Slu4va se ponqkoga, no ne vinagi.Polu4ava se pri samoto izvajdane.I da bada 4estna na mene mi se es lu4valo.Ne eprijatno no e fakt.Moje da si siguren 4e nqma d astane edinstveno ako si napravi momi4eto klizma ili ne i go vkarva6 mnogo navatre/celiq/.
    xaxaxa istina spored men,nee prosto se nay4i da se kontrolira6 lesno e ili prosto hodi do toaletna izvesno predi sex lesno e da se predpazi6 ot tova,nikoga nemi see sly4valo nqma i dase sly4i makar,4e go pravq i mnogo ,mi haresva tozi sex.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от KaLiNcHo
    abe nqma li nai-nakraq nqkoi da obqsno po-podrobno kakvo tochno e klizmata????
    mi vkarvat ti edin marku4 v gaza i te pompat s voda i stomaha ti se izduva i otivash da sere6 laina i voda 15 minuti i gotovo i posle se 4ustvash lek kato balon
    e tva s trabata se prai qvno v bolnica ili nz ama da si go pravi6 sam y vas ne 4e s1m se izsilila de ama se pak teq koit kazaxa 4e sa si pravili ili momi4eto im si e pravilo kak stava toq nomer mn mi e interesno
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ох да възможно е за съжаление.добре че не практикувам анален за да нямам такива срамни моменти

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    Ami ne e mit a si e istina.Slu4va se ponqkoga, no ne vinagi.Polu4ava se pri samoto izvajdane.I da bada 4estna na mene mi se es lu4valo.Ne eprijatno no e fakt.Moje da si siguren 4e nqma d astane edinstveno ako si napravi momi4eto klizma ili ne i go vkarva6 mnogo navatre/celiq/.
    xaxaxa istina spored men,nee prosto se nay4i da se kontrolira6 lesno e ili prosto hodi do toaletna izvesno predi sex lesno e da se predpazi6 ot tova,nikoga nemi see sly4valo nqma i dase sly4i makar,4e go pravq i mnogo ,mi haresva tozi sex.
    От непросветени хора не желая съвети AnitoBG,нищо че тук си с друг ник.Като ти чета мненията не си много наясно с доста неща и се чудя дали зад твоята личност не се крие момченце ,опитващо се посредством драсканици в подобни форуми да утоли сексуалния си нагон?!!
    nesam mom4e i bih kazala,4e sam naqsno mnogo pove4e ot polyvinata hora tyk i kak razbra 4e sam si smenila nika? i bih kazala ,4e na nqkoi hora prosto im pravi kef da se izpyskat

Vobshte nqma garanciq, che momicheto kato se e izhodilo do toaletnata i nqma da stane izcepka. Osobeno puk ako chukaneto e burno i celiq vliza i izliza dobre.

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Vobshte nqma garanciq, che momicheto kato se e izhodilo do toaletnata i nqma da stane izcepka. Osobeno puk ako chukaneto e burno i celiq vliza i izliza dobre.
    nesam saglasna imala sam dostata4no takiva ve4eri i nikoga nee stavalo

Ela da reshim spora ...

Ela da reshim spora ...
    esq ida

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    spored men e realnost,se pak ima tolkova temi i takiva raboti za tova,taka 4e edva li si4ki sa se nagovorili da lujat
    няма любов

И аз си мисля, че не всички лъжат а просто някои малко преувеличават. Едно от най важните неща за да не се случи това "наакване" е момичето преди това да е ходило до WC ако има нужда или малко преди да се появи тази нужда. А и след ходене до тоалетна аналният секс е по-лесен (за жената имам в предвид) защото ректума се разширява по естествен път. А за клизмата в домашни условия не е много препоръчително. Не знаете какво ще излезне. Може да не ви хареса.

Мега фен Аватара на solo_
    Единствения който може да каже такава проститя е някой от този форум !
    Последно редактирано от solo_ : 01-31-2016 на 15:54

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Единствения който може да каже такава проститя е някой от този форум !

Мега фен Аватара на baby_baby
    Правете си клизма и няма да има срам

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Никакъв мит - осират се да ушите. А колко е просто да мине през кенефа путката....ама...
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Правете си клизма и няма да има срам
    да бе то секи пат не става

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от KASAPA Виж мнението
    Никакъв мит - осират се да ушите. А колко е просто да мине през кенефа путката....ама...
    Само да е до нейните уши. Че стигне ли до мойте, лошо!

То вии ни клатите отзад

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Ако беше анонимен форума и можеше без реге,щеше да има толкова много отговори смислени,а въпроса нямаше да е нито тролски,нито глупав.

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Ако беше анонимен форума и можеше без реге,щеше да има толкова много отговори смислени,а въпроса нямаше да е нито тролски,нито глупав.
    Колко пъти си се насирала а? Аре да те видим сега ще дадеш ли нещо смислено
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от KASAPA Виж мнението
    Колко пъти си се насирала а? Аре да те видим сега ще дадеш ли нещо смислено
    Давам смислен веднага: Нито веднъж. Който не е подготвен за анален обръщам се към жените и към мъжете хомо да не го прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си