- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпускане след анален секс-мит или реалност.
Heheh. Vie poznavate li se?
Eating isn't cheating - Arnold
това с подигравка ли го казваш,защото ако е така си доста злеПървоначално написано от KLI_ENT
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Не е задължително момичето да си прави клизма за да прави анален секс, а за да не се случва такова нещо като изпускането, просто трябва да знае кога да отиде до тоалетна за да не се случи по време на акта да е пълна кофа с лайна. Аналния секс трябва да е по нежен и да умеете да се контролирате. С времето се контролира. Примерно може на сутринта да отидеш да се изходиш, и през деня няма да ядеш много храна, вечерта няма да имаш проблеми с дупарката, тъкмо ще си събрала материал за другата сутрин и така.![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
Първоначално написано от gergana_sweet
Гери не се заяждам ,но това с изпускането няма тема за аналния секс ,в която да не си го казала.Похвално,че споделяш такива лични неща,но един път е достатъчно да го кажеш и ще видиш как никой няма да те бъзика.Приеми това като съвет.
ooo na men da 4ukna na darvo ne mi se e slu4valo a sam pravila analen ama slava bogu na priqtelq mi mnogo mnogo ne mu xaresva i za tva si pravim standarten sex za koeto sam mnogo 6tastliva 6tot i az 4esno kazano mnogo nego xaresvam toq analen sex
:P :P
xaxaxa istina spored men,nee prosto se nay4i da se kontrolira6 lesno e ili prosto hodi do toaletna izvesno predi sex lesno e da se predpazi6 ot tova,nikoga nemi see sly4valo nqma i dase sly4i makar,4e go pravq i mnogo ,mi haresva tozi sex.Първоначално написано от Milena_Pld
![]()
e tva s trabata se prai qvno v bolnica ili nz ama da si go pravi6 sam y vasПървоначално написано от KaLiNcHo
ne 4e s1m se izsilila de
![]()
![]()
ama se pak teq koit kazaxa 4e sa si pravili ili momi4eto im si e pravilo kak stava toq nomer mn mi e interesno
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
ох да възможно е за съжаление.добре че не практикувам анален за да нямам такива срамни моменти![]()
nesam mom4e i bih kazala,4e sam naqsno mnogo pove4e ot polyvinata hora tyk i kak razbra 4e sam si smenila nika? i bih kazala ,4e na nqkoi hora prosto im pravi kef da se izpyskatПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
![]()
Vobshte nqma garanciq, che momicheto kato se e izhodilo do toaletnata i nqma da stane izcepka. Osobeno puk ako chukaneto e burno i celiq vliza i izliza dobre.
nesam saglasna imala sam dostata4no takiva ve4eri i nikoga nee stavaloПървоначално написано от amatorium
Ela da reshim spora ...Първоначално написано от beb4eto0o
![]()
esq idaПървоначално написано от amatorium
![]()
spored men e realnost,se pak ima tolkova temi i takiva raboti za tova,taka 4e edva li si4ki sa se nagovorili da lujat
няма любов
И аз си мисля, че не всички лъжат а просто някои малко преувеличават. Едно от най важните неща за да не се случи това "наакване" е момичето преди това да е ходило до WC ако има нужда или малко преди да се появи тази нужда. А и след ходене до тоалетна аналният секс е по-лесен (за жената имам в предвид) защото ректума се разширява по естествен път. А за клизмата в домашни условия не е много препоръчително. Не знаете какво ще излезне. Може да не ви хареса.![]()
Единствения който може да каже такава проститя е някой от този форум !
Последно редактирано от solo_ : 01-31-2016 на 15:54
Никакъв мит - осират се да ушите. А колко е просто да мине през кенефа путката....ама...
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Ако беше анонимен форума и можеше без реге,щеше да има толкова много отговори смислени,а въпроса нямаше да е нито тролски,нито глупав.