Искам да попитам кой е най-добрия и ефективен начин да си направя кичури.Трябва ли да си исветлявам косата преди това ,косата ми е черна ,а искам да си направя тъмно лилави кичури
При всички полоения най-добрият начин е с фолио,но ме съмнява да хване лилавото на черното.Държиш ли да си черна с лилави кичури или?Ако не по-добре се изсветли,защото нищо няма да стане..
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Ами искам да си остана с естествения цвят и други хора ме посъветваха да исветля само част от косата си ,там където смятам да са кичурите ми
Ми аз ти казах най-добре се посъветвай с фризьор..
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Значиии колко черна ти е косата? Ако ти е естествено черна, но не катранено черно, можеш с Блондор да ги изсветлиш, ще станат оранжеви, слагаш отгоре лилавия оцветител и става тъмно лилаво. После само като се изтрие лилавото ще стане кофти щото ще се вижда оранжевото
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Ами косата ми е естествено черна,а имали начин след като се измият кичурите да не остава следи
Само не пробвай с Палете за кичури...хм...всъщност може аз да съм объркла нещо,но исках да си правя лилави кичури и то на опаковката пише,че няма нужда от изсветляване:/...нз какво сгреших ама като махнах фолиото и се измих не бях на тъмно лилави черти-а червени и към края русоляви:/
Palette го отпиши,както някой каэа!
Отиди на фриэьор и ще ти ги направят.Недей да се пробваш сама,че може реэултата да не ти хареса![]()
[size=7][b][u]fosse cos