- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МНОГО ме изнервя
s priqtelq mi hodim ot 5 meseca.. obi4ame se,oba4e toi postoqnno otlaga izlizaniqta ni... t.e vseki den se vijdame no az go 4akam po 3 4asa da se opravq .. cql den sedq i 4akam da doide ve4erta i da se vidim, a toi se pribira ot work i 3 4asa se kape i qde... men tova me iznervq super mnogo vse edno iska da se vijdame za po malko i otlaga ... razberem se daden 4as i toi mi se obadi i ;aide sled 20 min... aide sled 4as i az se saglsqva i sedq i 4akam.. nagrimirana oblekla se..sedq i ciklq v edna to4ka.. kogato izleznem sam iznervena ot cqloto tova 4akane dori i sex ne mi se pravi kato se setq ..saveti?
е кви съвети искаш! Кажи му просто
Craig David-Walking Away
kazvam mu i toi ni6to... ne bil toi vinovenПървоначално написано от lamzzzercho
в този случай кажи да прави компромис и да се справя по-бързо с работата иначе няма смисал щом се виждате за по малко
Craig David-Walking Away
ОО ми размрънкай му се малко! Аз така правя като съм недоволна от нещо казвам си защото ако си мълча и ми се насъбира и по-зле... Кажи му,че разбираш че е изморен от работа и изка да си почине и ала бала ,ама се дразниш когато всеки път отлага срещите ви. Обясни мъ,че така имате по-малко време на разположение и не искаш скандали а просто да си повече време с него ии така неможе все да го чакаш. Гадно е и те разбирам, а ако той не прояви разбиране като му кажеш така нормално и се отнесе несериозно значи му е все едно и трябва сериозно да помислиш за врузката ви..
vaprosa e tam 4e toi nqma nikakva rabota v tqh... samo da se izkape i naqde ,tova me drazni ..izlizame v 9 v 10 ve4e mu e studeno ili mu se spi 6toto e na work drugiq den i ...a be nqmam dumi
ООо миличка и аз имам същия проблем.Размрънкай му се малко или просто не го търси известно време,остави го той сам да ти тича след дупето не ти след неговото![]()
Говори с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аман от тъпунгерки.Щом постъпва така с теб или не те уважава или е изключително прост.Кажи му и ако продължава да прилага номера на китайката ,го разкарай!!!Първоначално написано от Анонимко
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Просто не го търси известно време.Ако държи на теб ще те потърси,а ако не те потърси,значи не е имало никъв смисъл да си губиш времето с него
Говори с него,но първо се замисли дали не го прави нарочно и просто да не иска да бъде с теб.
Боже-човека просто е уморен и иска да си вземе един душ,щото сигурно смърди на тигър след работа,или да се навечеря-абсолютно нормално е да иска малко лично пространство след работа - не може веднага да тича след теб,с моя приятел сме по същия начин-когато единия е уморен след работа и иска 20 минути повече да се съвземе другия се съобразява....или разредете малко вижданията си - но не му се сърди за тия работи-и ти като тръгнеш да работиш ще видиш кво е...
![]()
връзваш му и ти тенекия бе![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Мама и дебем. Тя не разбира нищо и за това. Сигурно е с памперс още, и дойката и бърше гъзо.Първоначално написано от free_spirit
![]()
Първоначално написано от free_spirit
суровата истина
oh lele... davam mu vreme..4as dva.. i ideqta mi e da izleznem po-rano i da se priberem po-rano za da si nqmam problem s na6te.. no toi s tiq 3 4 4asa... i kato sam 4akala cql den ne me pitai...
Еми на човека може да не му се излиза всяка вечер-виждайте се през 2-3 дена,така може да му живне ентусиазма,ако не-и вече наистина си проличи ,че те избягва постави въпроса ребром-иска или не иска да сте заедно,но мъжете обикновено са първосигнални и ако не иска да излиза с теб няма да го направи и след 8 часа...така че според мен не е вложен толкова дълбок умисъл в постъпките му,но вземи поговори с него сериозно,защото аз ти давам примери от моята връзка и от моите впечатления-в крайна сметка тука не хвърляме боб,за да гадаем и не можем да ти кажем какво точно да направиш...
Хахахаха,
Мацко хвани поработи някой друг месец, после си обвинявай мъжа, че иска да си почива. То се едно по цял ден не кибичиш по кафетата, ами и вечер. Уморително е цял ден да клюкаш с приятелки и много успокоително излизането с приятеля, след като той се е трепал цял ден за тебе. А на всичкото отгоре се опитай и да му мрънкаш за това.
Аз бих те зашлевила, понеже си малка егоистична фръцла.
а ти на колко си защото от всичко това си мисля че сте поредната двойка с поне 5-6 години разлика където момичето е под 16 и не разбира какво е човек да се прибира изморен от работа където е бачкал като луд за да се издържа но може и да греша ако е така проявете малко разбиране един към друг както и той към теб така и ти към него
Ще го накараш той да те чака. Няма да го оставяш да ти се качи на главата. Стоиш си и като ти отложи с час, ти ще закъснееш с 20 мин. и готово. Или ще го накараш да дойде да те вземе и чак като дойде, тогава ще се обличаш.
vaprosa e tam 4e rabotata mu ne e izmoritelna... raboti 1 4as i cql den se ka6ira po kafetata..
dobur suvet!Първоначално написано от Анонимко
С неговите камъни - по неговата глава. Почни и ти да му звънкаш, че не си готова... Отлагай срещите.. Направи се малко на недостъпна.. А той и копче не може да ти каже, тъй като той ги е правил същите простотии. Помага! От личен опит го зная. Лошото е, че при такива хора, трябва ножа да опре до кокала за да се усетят.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.