.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Страх ме е

sari4kamiss
    Guest

Страх ме е

Ima edno mom4e taka da se kaje xodime poznavame se ot dosta vreme ot drugi priqteli posle me nameri po skype i ot zimata si pi6eme predi nqkolko sedmici se vidqhme az mnogo dulgo mu otkazvah no nakraq se navih prosto za6toto nqmah kakvo da pravq.Vinagi mi e dopadal i vun6no i vutre6no ne e kato pove4eto mi pirqteli zapalen po sporta..I taka po4nahme da izlizame i sled nqkolko sre6ti izpra6taniq do nas toi me celuna koito go 4ete 6te si pomisli 4e vsi4ko e nared samo 4e ne e taka az stra6no mnogo go haresvam a se durja mnogo gadno s nego toi vse mi zvani pi6e az ne mu vdigam vseki put dneska trqbva6e da se vidime samo 4e toi mi zvunna 4ak v 8 i kaza 4e bil do sega na kafe az mnogo se qdosah 4akah go cql den i go izlugah 4e sum na vun i go otrqzah taka da se kaje na nego mu stana nqkavo mnogo tupo.. prosto go otbluskam po sqkakuv na4in ako nqkoi otstrani ni gleda ne bi re6il 4e go haresvam a vutre6no umiram za nego tolkova sum poludqla .. nz kakva e pri4inata smisul dadoh mu edno ne6to na zaem i me e strah 4e e s men samo za6toto sum mu go dala...vupreki 4e toi neprekusnato mi kazva kak bil lud po mene .. prosto se ot4aivam i nz imam 4ustvotot 4e sum luda toi e nai hubavotot ne6to koeto mi se e slu4valo do sega no me estrah 4e ako si pokaja 4ustvata pak 6te buda izlugana btw. az sum na 16 a toi na 18

провто може би 4е тои казва това което 4уства те радва и те прави несазнателно да се 4уства6 по властно просто се драж с него така както се и 4уства6 и с4ико 6те е ок успех

какъв кеф ти прави да тормозиш момчето?? Щом си полудяла по него, покажи му малко чувства, щом и той е луд по теб, няма причини да те нарани отново. А и каквото и да е ставало в миналото ти, не можеш да подхождаш към всеки с нагласата, че той ще постъпи като предния и ще се окаже кофти човек. Наслаждавай се на връзката ви и не прави повече така, тия номера не са мн достойни според мен.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    (: Русе :)
    странно ти го лъжеш, тормозиш го и той въпреки тва ти казва че е луд по теб, я се съвземи и започни да се държиш както трябва с него че момчето железни нерви да има накрая ще му писне
    So free

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ти си много неориентирана ти го режеш няколко пъти после щот няма кво да правиш тръгваш с него после почваш да го харесваш много ама не го отблъскваш...той ти звъни ти не вдигаш и го лъжеш аз ако бях в тоя пич както най много мразя да ме лъжат до ся да съм те резнал
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на sasha_90
    А защо не спреш да се правиш на "недостъпна"?

sasha_90 Пуснато на: Вто Авг 14, 2007 10:01 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

А защо не спреш да се правиш на "недостъпна"?
    ???
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Guest
    :P

като се страхуваш,едва ли не просто си връзваш мислтие и правиш глупости...остави нещата да четат и го дай малко по леко..
    нямам повод да сънувам....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си