.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Любовна трагедия

Преди година се запознах с едно прекрасно момиче...невероятен човек...много пекана и точна....с прекрасни очи...
    Станахме приятели....много добри приятели....казваме си всичко..споделяме си....имаме си пълно доверие един към друг.....но известно е на всеки до къде стига такова приятелство...Безумно влюбен съм в нея...такъв човек не бях срещал като нея...мина време предложих й .......отряза ме с подтекста ,че обича друг....преживях го....мина много време....правих опити-безуспешни......времето минава , а аз я гледам от далеч и си храня някакви празни надежди..надежди ,че някога ще мога да и докосна устните .... с подкрепана на най-добрият ми приятел, който ми е като брат...реших ,че трябва да спра всякакви връзки с нея за да мога да я забравя...след като в продължение на година с нея не успях да го направя.....
    Незнам как да постъпя с нея или без нея......
    всеки ден се събуждам с мисълта за нея..лягам с мисълта за нея....винаги съм изпълнен с живот и енергия....тя ми дава сили за всичко...тя ми дава кураж да живея.....но ако тя я няма...какво ще правя....аз съм нищо без нея....незнам не съм сигурен ,че ще мога да издържа на това напрежение....без нея съм като войник тръгнал на война с голи ръце ако я няма дори няма да имам желание да отворя очи сутрин

моля Ви за съвет за да реша дали да продължа с нея или без нея
    Мерси предварително на всеки който е отделил от ценото си време за да го прочете
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Преди те е отрязала, сега как стоят нещата?
    Ако те има само като приятел, ако не те харесва, не можеш да направиш нищо, колкото и да ни се иска, все още не можем да командваме чувствата си.
    Приеми нещата такива, каквито са и се опитай да намериш щастието си другаде. Без нея може и да си като войник тръгнал на битка с голи ръце, но ако духът и вярата ти са достатъчно силни, то сърцето ще е достатъчно силно оръжие, за да победиш болката. Животът е красив... Недей заради неуспеха с нея да губиш жаждата си за живот, има много същества, които могат да ти дадат обич и които и ти можеш да обичаш силно, стига само да се огледаш около себе си!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Всичко това ти носи прекалено много болка и мъчение, не мислиш ли? Чувстваш се като обсебен, нали? Познавам това чувство, познавам и болката от несподелената любов. Бях като полужива...Как се справих ли?! Ами казах си, че не бива да си провалям живота заради едните чувства. Разбирам и нея, правилно е постъпила като ти е отказала, имайки предвид факта, че обича друг. Никой няма полза от една връзка с не напълно изяснени чувства, нито пък би имало смисъл тя да лъже и теб, и себе си. Както се казва, незаменими хора няма. Вдигай глава и продължавай, макар че тя остава една несбъдната мечта за теб.
    Помисли кое би било по-добре за теб. Трудно е, но трябва да направиш избор между сърцето и разума. Успех!

Минала е година и нещата може да са се променили,опитаи пак да си възвърнеш контактите си с нея и виж как ще потръгне,ако нищо не стане си кажи просто "поне опитах,живота продължава" просто се огледаи покраи теб сигорна съм ,че ще намериш точното момиче за теб

Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !

[/b] Ъъ ми остави я ! ..
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    ...Приеми нещата такива, каквито са и се опитай да намериш щастието си другаде. Без нея може и да си като войник тръгнал на битка с голи ръце, но ако духът и вярата ти са достатъчно силни, то сърцето ще е достатъчно силно оръжие, за да победиш болката. Животът е красив... Недей заради неуспеха с нея да губиш жаждата си за живот, има много същества, които могат да ти дадат обич и които и ти можеш да обичаш силно, стига само да се огледаш около себе си!
    sherry мерси за kiss-a от снимката...
    С1гласен с1м с теб.. и да добавя... повече от момчетата, правят тази грешка - сближават се с едно момиче, опознаят го, и после се влюбват... естествено нищо не става, защото момичето ги има като приятел, с който да си споделя, да си излива м1ката и получи с1вет... пич не се надявай на нещо повече, а послушай колежката sherry и давай с високо вдигната глава напред... Каквото е било - било... минало...

Град
    Перник
    Ami 6tom si pravil opiti a tq vseki pat te e otblaskvala... moqt savet e prosto da q zabravi6!!!!!!! prosto nameri drugo karsivo momi4e koeto naistina 6te zasluji i oceni golqmata ti lubo...YSPEX...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

ако не можеш да бъдеш просто приятел с нея мисля че трябва да я забравиш не бъди такъв скептик и не мисли че ще е толкова трудно без нея...в началото да но когато срещнеш друго момиче ще си промениш мнението

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    ...Приеми нещата такива, каквито са и се опитай да намериш щастието си другаде. Без нея може и да си като войник тръгнал на битка с голи ръце, но ако духът и вярата ти са достатъчно силни, то сърцето ще е достатъчно силно оръжие, за да победиш болката. Животът е красив... Недей заради неуспеха с нея да губиш жаждата си за живот, има много същества, които могат да ти дадат обич и които и ти можеш да обичаш силно, стига само да се огледаш около себе си!
    sherry мерси за kiss-a от снимката...
    С1гласен с1м с теб.. и да добавя... повече от момчетата, правят тази грешка - сближават се с едно момиче, опознаят го, и после се влюбват... естествено нищо не става, защото момичето ги има като приятел, с който да си споделя, да си излива м1ката и получи с1вет... пич не се надявай на нещо повече, а послушай колежката sherry и давай с високо вдигната глава напред... Каквото е било - било... минало...
    Прав си за грешката която съм направил да се сближа с нея...ето , че си плащам сега...

Имам тфърд характер...трудно могат да засегнат самочуствието ми......на моменти ставам изключително хладнокръвен...............а сега....погледнете......страда м заради момиче...да не говорим заради нея колко се промених през тази 1 година с нея....опитвам се да гледам всичко оптимистично......като например занапред да не пофтарям грешката да се сближа с друга....но в края на краищата не мога да пропусна това ,че трябва да я зарежа като фр...че трябва да я премахна от живота си....това ме убива...съсипва ме

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не е задължително да я отрежеш като приятелка, прсто на тоя етап преустанови контакта си, за да ти мине. Насочи се към друго момиче, което да отвръща на чувствата ти.

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от feli7o_
    Ami 6tom si pravil opiti a tq vseki pat te e otblaskvala... moqt savet e prosto da q zabravi6!!!!!!! prosto nameri drugo karsivo momi4e koeto naistina 6te zasluji i oceni golqmata ti lubo...YSPEX...
    съгласна
    So free

Приеми я просто като приятелка. Тя ясно ти е показала, че не желае по-сериозни отношения.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля, че без нея ще ти е по-добре...
    Разбирам колко я обичаш, но това твоето просто не се търпи, гадно е.Наистина тя няма чувства, защото все пак си мисля, че някак си поне щеше да ти подскаже.По-добре е така, да си далеч от нея, защото ще имаш някакъв шанс да я забравиш, а така...ти сам каза, че тя те изпълва с нови сили и ти дава надежда, което означава, че можеш да се надяваш неопределено време, което е плашещо.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    zabravi q! kolkoto si po dale4e ot neq tolkova po burzo 6te q zabravi6,v na4aloto 6te ti e tejko no posle 6te ti mine,osobeno ako nameri6 neina zemestni4ka koqto da zaslujava lqbovta ti kato si namerim momi4e i se vlubi6 v neq moje6 otnovo da podnovi6 priqtelstvoto si s tfoqta lqbov... kaji i kakvo 4uvstva6 kakto kazva6 na nas da vidim kakvo 6te kaje sega uspeh4eta pi4
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    zabravi q! kolkoto si po dale4e ot neq tolkova po burzo 6te q zabravi6,v na4aloto 6te ti e tejko no posle 6te ti mine,osobeno ako nameri6 neina zemestni4ka koqto da zaslujava lqbovta ti kato si namerim momi4e i se vlubi6 v neq moje6 otnovo da podnovi6 priqtelstvoto si s tfoqta lqbov... kaji i kakvo 4uvstva6 kakto kazva6 na nas da vidim kakvo 6te kaje sega uspeh4eta pi4
    Добре ще бъде ако си махнеш добре разположения "аватар".

По темата: Иди й и се изплюй в лицето.

''По темата: Иди й и се изплюй в лицето''

Да.......мерси за съвета....

Bat'Saly
    Guest
    naistina si v losho polojenie,poznato mi e i ti sy4ustvam.
    zashto ne govorish s neq ne moje tq da nqma nqkakvi 4ustfa kam teb,takova priqtelstvo ne prodaljava mnogo vinagi ima himia....moq syvet e da govori6 s neq,siguren sum 4e 6te postignesh ne6to.....kysmet

darklady
    Guest
    Това ми е познато до болка, дам...
    Ами не преставай да я търсиш!!!!!!!!!!!!!! Ако трябва дори и срещу вятъра да вървиш не се предавай докато сам не разбереш, че края е дошъл!!! Не бива да се отказваш сега, ами ако тя вече е свободна, ами ако чувствата й са по-различни... а? Успех!

Цитирай Първоначално написано от darklady
    Това ми е познато до болка, дам...
    Ами не преставай да я търсиш!!!!!!!!!!!!!! Ако трябва дори и срещу вятъра да вървиш не се предавай докато сам не разбереш, че края е дошъл!!! Не бива да се отказваш сега, ами ако тя вече е свободна, ами ако чувствата й са по-различни... а? Успех!
    Мерси за подкрепата...мисля ,че тя има чуства...но определено не към мен

Guest
    лично аз мисля че той не треа да се отказва но , се пак не бива да пренебрегваме и нейните чуства ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    лично аз мисля че той не треа да се отказва но , се пак не бива да пренебрегваме и нейните чуства ...
    '' се пак не бива да пренебрегваме и нейните чуства ''

кои чуства
    де да имаше такива.....

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    '' се пак не бива да пренебрегваме и нейните чуства ''

кои чуства
    де да имаше такива.....
    След като не ти отговаря с обич, недей да се занимаваш, само правиш страданието си по-дълго, не си помагаш!

Град
    Луната

Re: Любовна трагедия

Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    Преди година се запознах с едно прекрасно момиче...невероятен човек...много пекана и точна....с прекрасни очи...
    Станахме приятели....много добри приятели....казваме си всичко..споделяме си....имаме си пълно доверие един към друг.....но известно е на всеки до къде стига такова приятелство...Безумно влюбен съм в нея...такъв човек не бях срещал като нея...мина време предложих й .......отряза ме с подтекста ,че обича друг....преживях го....мина много време....правих опити-безуспешни......времето минава , а аз я гледам от далеч и си храня някакви празни надежди..надежди ,че някога ще мога да и докосна устните .... с подкрепана на най-добрият ми приятел, който ми е като брат...реших ,че трябва да спра всякакви връзки с нея за да мога да я забравя...след като в продължение на година с нея не успях да го направя.....
    Незнам как да постъпя с нея или без нея......
    всеки ден се събуждам с мисълта за нея..лягам с мисълта за нея....винаги съм изпълнен с живот и енергия....тя ми дава сили за всичко...тя ми дава кураж да живея.....но ако тя я няма...какво ще правя....аз съм нищо без нея....незнам не съм сигурен ,че ще мога да издържа на това напрежение....без нея съм като войник тръгнал на война с голи ръце ако я няма дори няма да имам желание да отворя очи сутрин

моля Ви за съвет за да реша дали да продължа с нея или без нея
    Мерси предварително на всеки който е отделил от ценото си време за да го прочете
    Моите искрени съболезнования

До нея и без нея .. чувството е едно и също
    Според мен продължи да си до нея, поне по този начин няма да нараниш нея като се отдръпнеш .. ( ако сте наистина големи приятели )
    А ти .. имаш много път до края на живота си
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Indifferent
    Guest
    Dead`Paladin, в момента съм в подобно положение... Мислех да пиша тема, но няма смисъл, явно. Една година и няколко месеца отлетяха като миг. И ние станахме невероятно близки. Аз я харесвах от самото начало, тя - не. Не можах да се спра тогава... През тази година имах невероятни преживявания с нея - живеех за нея, ставах и си лягах за нея, всеки божи ден, ВСЕКИ. Тя ходеше с един през това време. Караха се много. Аз бях "изповедалнята". О да, колко ме обичаше, о да, колко й беше яко с мен. Даже скъсаха по едно време и ние тръгнахме... с условието, че е "за малко". Не ме питайте защо съм се навил, колкото и унизително да беше с това условие аз живеех за този миг... Ходихме месец, беше супер. Скъсахме, тя тръгна със същия, на мен не ми се живееше. Но продължихме да се виждаме, беше полу-ходене, полу-приятелство... Докато един ден тя каза, че трябва да спрем да се виждаме... И тогава стана тежко... и още е тежко... 2 седмици... Видяхме се в компания. Беше с него. Щях да припадна от болка като ги видях. Премислях всичко. Давах всичко от себе си, а в замяна получих един месец и много сладки думи. Думи... Всички (ми) казват забрави я, захвани се с нещо, намери си друга. Лесно (ви) е да го кажете. От страни всичко е лесно. Но когато разумът ти е зает ИЗЦЯЛО от някого, нищо не се получава. В момента чакам... да ми "мине".Времето лекувало. Скапано лекарство е това време, нещо не помага засега. Единственото, което мога да кажа е... НИКОГА не бъди втори. НИКОГА. Както на мен ми беше казано на раздяла. "Ти винаги си бил втори". Щом си влюбен - да или не. Похвално е, ако успееш да (си) поставиш сам така въпроса. Успех...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си