.
Отговор в тема
Страница 10 от 21 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 515
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    хенри лойд,понеже имам агенти насекъде,да те питам глезиш ли анално глезораната и как по-точно се глезите като ти си от варна,а "гаджето" ти от софия... луда работа
    ххааххахахаахаахааахаахах ах смени си агентите да не ти го даде някой на тебе анално
    Само ме забъркваш в некви интриги
    ИНТРИГАНТ!
    кога пък съм те забърквал в интриги пък тебе

екс,не си прав в случая. ботяф хулиганс са доказани мишоци. специално на лаута не могат да стъпят на малкия пръст като боеве...
    dokazani mishoci ama go qdete sqka godina, q zname, q chupeni glavi na stochna gara, ama vie hooliganite edva li znaete, shtoto kvot sa napishe vuv foruma tva e za vas...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    наречи ме дядо, ама аз когато ходех по мачове имаше Левски Кюстендил, нямаше лаута хулигани (или може да е имало 2 рейса из долните дивизии), после започнаха да се доказват като катапулти и само хвърляха камъни...

Проблема е, че във филма не са само пловдивчани включени...
    lauta gi ima malko predi levski kiustendil a i dva reisa iz dolnite divizii hi4 ne e malko....
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

be da be lh sa ot mnogo vreme zabravili sa kvo e shal

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    А за мен ще се замисляш ли въобще?
    Ти си моя котьо, как няма да се замисля за тебе.
    Аз все оооще горя от нетърпение за деня, в който ще ми кажеш "чакай ме на централна гара идвам нз си кога".
    Еми ще почакаш Такакато гледам календара...дано да нямам скоро ходене към плд Ама някой ден, все някога...

Супер фен Аватара на fake
    ех колко сте милички само
    Boots and braces don't make racists!

Град
    Стара Загорка
    За наци ли ставаше дума?

opa tva mai ne go pishe vuv foruma na levski

luja li e che minaliq put (2-2) be vzeto edno zname i che po-minalata godina (1-2) go qdahte na stochna gara? mai neshto ne pomnish ili ne ti e izgodno da pomnish, no nai veroqtno ne si bil che da znaesh

Цитирай Първоначално написано от HTS
    luja li e che minaliq put (2-2) be vzeto edno zname i che po-minalata godina (1-2) go qdahte na stochna gara? mai neshto ne pomnish ili ne ti e izgodno da pomnish, no nai veroqtno ne si bil che da znaesh
    tolkova smisleni raboti v 1 post ne bqh 4el nikoga naskoro edni mom4eta igraha rolqta na ben jonsani ili ti neznae6

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    vie behte li tam struva mis e che celata levskarska net obshtnost e bila majna kolko bqhte 2000, 3000?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тц тц тц

влезе една майна у форумО и стана като лаута тука...

Така е, жълтите са ултра хулигани....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    hate city plovdiv, майна
    ^ то също сипеш закани за вендети...
    Аз не съм хулиган, ама студиото ше бъде потрушено не от мене, а от един пич дето живее до него.
    П.П. случайно да си модератор в датата?

Град
    hate city plovdiv, майна
    добре де,айде стига флууд.

тузаро,палячо,сбъркал си темите ми се струва (визирам тая и кежуалската)
    аз там питах кво е онва на ръкава щот ми е интересно, пък тая що да съм я сбъркал?

Ей Атакист убеден съм , че момчетата , на които си ритал главите ако те хванат ек ек ще те разглобят .
    И нали знаеш , че чичковците зад които подскачаше като зайче , не винаги ще бъдат с вас . Та все някога ще се видим , и тогава същите тези Бен Джонсани ще използват отново спринтиорските си умения , за да те настигнат и да наритат задниците на теб и на твойте другарчета ..

Тука си прав , но както се изразиха и другите ти сини приятелки - бой нямаше ...

Цитирай Първоначално написано от PocketAces
    Тука си прав , но както се изразиха и другите ти сини приятелки - бой нямаше ...
    da nqma6e 6toto izbqgahte i vmesto da rasi6 zaplahi nai-dobre zamal4i,edva sega zapo4va sezona 6e ima6 vazmojnosti da 4ypi6 glavi

Хах може би не чичковци , но поне с десетина годинки по големи от теб дечко .Много добре знаем , кои са били там от ваши източници . Не отправям некви заплахи , защото тук не е мястото за каквото и да е било . За резил няма какво да си говорим , дадена е неква задна при видно числено преимущество . Ако това го имате за толкова голям резил , не знам как тогава гледате хората от две сини фракции , които дават задна доста често при наши срещи .
    Виждам , че ти си Играча в този форум . Ходиш по главите на прасетата , смачкваш рапъри.. Евала !

и ти ли си от коравата бригада на емо_ултраса ?

Поразпитай отново батковците кои и колко са били прасетата

Ааа имам и въпрос - като излезете от пубертета ще продължители с футболното хулиганство ?

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    proverete si infoto predi da pishete,maina... snoshti se e pravila purva s dovolno koravi tukati v CS server-a na data.bg izluskah si desert-eagle-a s nqkolko koravi head-shota s kalashinUT!
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

bezsmyrtni ste u forumo za tfa ste tolko veliki ->itk lads

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    poznavam se s ka6 penunt i jeisun marinur... kato vi sbarat nqkude she dadete vednaga zadna i she si prolichi kakvi forumni geroi ste.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    poznavam se s ka6 penunt i jeisun marinur... kato vi sbarat nqkude she dadete vednaga zadna i she si prolichi kakvi forumni geroi ste.
    pratiha mi dovolnite snimki ot dyrvoto, mn si sa napil dejbish

До нас живее един адски откачалник.Не ходи на мачове,обаче вика,че бил запалянко.Иначе се бие много с полицията по разни митинги.Пълен дивак.
    Forever Federer!

ave vsichkotoo e do akyla i psihikata na chovek ..

Град
    Стара Загорка
    Абе к'во стана с тия Спартак (Вн)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си