- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболното Хулиганство
Доста замислен ще си тръгне със зеленото якенце,дето приличало на кежуалско![]()
тарторите май са на 16 г. и са о форумите да злобеят и да плюват оня дебелия.... начело с фуутсолджър, който ако беше там щеше да го троши на дучето, нали?
ама не, седете си тука и псувайте
.. смешковци
седите си 2мката с атака в тая тема и се вкарвате във филми
на педерастия ми мирише нещо
тц-тц
опасни хора сте ей
атака, на тебе ти казах да си затваряш лайняната уста, палячо
да не ти споменавам за темата, в която изкара, че всеки ден се биеш, всеки ден не знам какво трошиш
все сте отворковци, все сте яката работа, ама слушате кротко к*р за левски и тва е
а така, така ще работите, че там в студиото е опасно било .. както и навън от форума
п.с. а за якето пет пари не давам какво е, не съм като вас измислен герой
айде .. време е вече телето с богатия речник да каже НА КАФЕВО![]()
Това вече е прекалано.Ти си определено някво смешно комплексарче, което навън малчи като мишок
![]()
Експ... сам каза, че форума е за тийнове.![]()
и за какво хулиганство си лежал ако не е тайна?! гонил си емота из градскиО транспорт...?Първоначално написано от ATAKABG
п.п. тва за "отговорните лица" верно ви е редовен номер. като ги е нямало... що ги е нямало ?!
същото като на лаутата - нямало ги големите, били само youths-овете и естествено Ариана изяли доволните подметки Ла Кост.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Ботев Пливдив,
цесека,
кочините на света!
Наздраве,лъвчета!
![]()
pone ne sym mi6kar, kyde samo chete i ne zima nikvo otnoshenie...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
=D> =D>Първоначално написано от ATAKABG
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
То и ладовете от столицата на Апостола трябваше да са там,но уви![]()
Имало е покана от продуцентите към шефа на фен клуба, обаче като е говорил с хората от фракциите се е отказал да участва в педалски истории.Първоначално написано от exploitedteen
ем нали ако кажат продуцентите, че са канили и нас канарите ше се изнесат от студиото веднага, пък и нещо друго може да последва.Първоначално написано от exploitedteen
бате, щом си склонен да вярваш на канарите няма проблем. Аз ти казвам как ние знаем нещата. Пък и ми е много чудно що са поканили Ботев а не Литекс или Славия, Локо София, които са много по-класни от Ботев... Явно има некви причини.
незнам кой не прощава само знам че тва за уредените боеве е пълна измислица
жалки са днеска ги гледам некви филмирани кежуалчета носят си шалчета под якенцата ебати смешниците а 6 човека бяха![]()
Даеба трябва да си бия една тетаност,че зъбките на едния черен ултрас останаха по дясната ми ръка.Както АТАКАБГ каза, следващият път в пликче.![]()
Ти верно си смешник, на 20 и там колкото си киснеш по цял ден тук,бил си рапър скин,скоро и емо сиг ще станеш.
Мн ясно за кво да си слага снимките тука,искам да те питам ти като какъв се определяш?
Ти явно не разбираш,за кво да ги слага да го гледа всеки,ако искаш да го видиш има едно бутонче лс![]()
Ми може да измислим нещо по въпроса за скачането
Българчето ще го видим колко си държи на думата, а ти доведи пънкари,рапъри и сякви там ти си минал през всичкоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Да пуснем и ние снимка със СИ, така ще сме доволно корави.![]()