- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболното Хулиганство
Ето ви порастналото Снолпче: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/100/24943_898.JPG
ватмана има порезна рана само незнам кво вс го изкарват едва ли не разфасован тоя ватман ......
Първо на синя кръв никога нема да посегна,но щом си толкова корав 2 часа съм на пилоните на НДК да видиме какъв хуулз си
А да и помни,че Blue Pride не са най-коравите
Sofia - West
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
До 14 часа остават горе-долу 2 часа! Тик-так!![]()
Левски шампион але але!
ne e zle da se oglejdash...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Часа е 15 и 30, а още няма новини и снимки от боя на пилоните (или това, което се вижда от него)...Първоначално написано от air_J
![]()
Левски шампион але але!
ше чакаме, дано има корави снимкиПървоначално написано от air_J
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
NSDAP предложи танц на ATAKABG. Нямам сведения дали поканата за танц е приета, но знае ли човек. Аз очаквам с интерес снимките от боя на пилоните (или това, което се вижда от него), ама гледам NSDAP вече се е върнал оттам, а още няма снимки, така че надеждата ми е в ATAKABG.
Левски шампион але але!
Духай дудука джагал _|_Първоначално написано от Diam0nD
Аре тихо МТК,че ви еба макята свинска
Нема такива истории просто не се бехме разбрали![]()
Никога немаше да има бой![]()
Ебаси левскара съм,пия бира с Мате![]()
Ма доволно хапнахме,само КАФЕВО немаше![]()
Много се пенявиш, бе!Първоначално написано от ATAKABG
Сега последно имаше ли бой, и ако е имало - къде са снимките от него (или поне това, което се вижда).
П.С.> Я най-накрая кажи кой, кога и за какво ме е гаврел във форума на Левски, че аз там влизам от години и такова нещо не съм забелязъл, а е некоректно да се разпространяват лъжи, пък било то и във виртуалното пространство.![]()
Левски шампион але але!
И аз се зарадвах на новинатаПървоначално написано от ATAKABG
ще бъде интересно![]()
Деба как можеш да отида с бело на мач в Б сектор![]()