- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболното Хулиганство
аз се чудя що такива дето не ходят на мачове, не са фенове на никои отбор и дори не обичат футбола, пишат в тая тема.. има няколко човека който разсъждават правилно и все пак.. аз да ви кажа попринцип не се отива на мач за да се чупи а за да се подкрепя отбора само че тея простаци ушевците се мислят за дядо господ и постоянно те гледат като чели току що са те пуснали от затвора и на сичкото отгоре те псуват и даже понякога удрят със тея палки по оградата на гостуващия отбор.. после що се биели и чупели.. ми кво няма да ги бият ве.. те тея нямат граници постоянно провокират ДАЖЕ И ПРЕДИ МАЧА.. още от входа се почва.. тва че смачкали оня съдия страничния ми те си го заслужават.. и като играят на селски стадион ше го бият не ами.. както и да е
П.С.-> Глезорани млезорани.. виждам че само се състезавате за мнения.. е.. тук не е мястото.. недай си боже някой такъв ХУУЛ види кво пишеш .. т.е. че е циганин.. ще те гледаме по телевизията пряко от пирогов..
Beach lake.. Convertible.. Short dress ... Here we go! Rooftop.. Party on.. Can't stop.. 'till the morn'..
hools nqma ni6to ob6to s tro6eneto na sedalki i tn. na6ata scena zapo4na da se razviva dosta dobre poslednite 2g. a i fakta 4e ima stabilni grupi na otbori v po-dolnite grupi sa6to ne e malak, kakto kaza ataka imame nqkolko grupi na sredno nivo a TUS spored men sa na dosta visoko i mogat da se konkorirat s dosta dobri firmi
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Ti si huligana![]()
Tova che sym si slojil emblemata na stone island znachi li che imam takiva drehi ?
Bate ne v moq nick ima ULTRAS, tem podobni avatari i podpisi. Tva che sym si slojil nqkvo logo i me pravi vednaga pozior?! V internet pozior ?! Q izlez ot teq filmi i se osyznai malko be.
Емии да,по принцип е така,но си е въпрос на личен избор.А иначе и аз до преди няколко години ходих с тениска и шал.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
q se osuznaite be...!
EMO_ULTRAS ti nekyv Anti-casual li se qvqvash a![]()
![]()
nz za vas ama pri nas(stz) golemite meleta stavat ne na stadiona ami na parka nad nego Nz kak se polu4ava v drugite gradove ama nikoga ne se mlatim s botev pl ili lokomotiv pl ama vseki pyt se melim s levski i redko s cska
I don't like the drugs, but the drugs like me.
Mr. marilyn manson
elate mi na gosti![]()
Mr. marilyn manson
mi to koito doide i vi zema zname![]()
Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
![]()
p.s da ne izkaja prekaleno mnogo pone az kato sam bil tam ne sa go praili
i btw pri nas kupona e non stopi obiknovenno nie ebem o da ne zabravq
stara zagora power
Mr. marilyn manson
Мързи ме да чета кой какво е писал по темата, но без футболно хулиганство нито е интересно, нито можеСтига да се млатят правилните хора и фирми, а не да се правят мизерии, да се карадт разни неща от шалаждии или да се терорят хора които не са ITK.
Всичко това си е вреда на нещата. Просто си зависи от човека - в свободното си време едни обичат да циклят пред компа, други да ходят на кафе и тн и тн...трети пък обичат да поразпуснат на мач. И ако две противникови фирми са си навити не виждам нищо лошо в това да си направят меленце, стига да е честно.
Хората си мислят, че биеш ли се и хвърляш ли бомби си някакъв комплексар или малоумник. Но такива хора си нямати и идея какво е чувството и адреналина, заради който се прави всичко![]()
В Пловдив съм само за ботяф-Левски (с локото някак няма тръпка). Софиянец съм си демек.Първоначално написано от EMO_ULTRAS
exploitedteen, друже, това че вече много хора не ходят със шал си има много логично обяснение и си има адски много плюсове. Оставям те да се мъчиш над тоя въпрос сам.
А кое е лошото на фирмите? Вместо разни хорица с малки деца или хора, които са за пръв път на мач да го отнасят, нещата се уговарят. А и шанса ушев да се намеси и да провали нещата е доста по-малък.
Другото важно нещо е, че въпреки голяма част от феновете да не носят разни шалове и тн, винаги мога да позная кой е левскар и кой-чорбар.
Що да няма съпорт за тима бре? Като ходя с бели кецове, дънки, Перита, Мерита и тн да не би да съм по-малко фен от шаладжиите? Това че си ходя цивилка не ми попречи на мен и фирмата да вкараме масата димки, бомби и каквото се сетиш за награждаването ни с шампионската титла, да се сбием с ушев в Стара Загора на финала за Купата и още какво ли не...Първоначално написано от exploitedteen
А в анонимността по стадионите не виждам нищо лошо. Така де, не ми се ще някой от квартала ми да ме види със син шал, защото после като се довлече с още 3ма-4ма ще ме смажат. И за къв х*й? Понеже трябва да ходя като елха, с 15 шала по ръце, крака и където дойде, фанелки, клубни шапки и тн.
А ако трябва да съм съвсем честен - "футболното" в България отдавна се изгуби. Преди време ходех на мачове, за да гледам играта на футболистите и да ги подкрепям. Но сега поне нашия отбор се напълни с негри, араби, имаме си еврейче, цигане и една камара български футболисти, които обаче си играят за заплата и не им дреме за нас (разбира се има и изключения като Топчо, Боримиров и още няколко). Та за това вече аз поне ходя на мачове за кеф, да се видя с приятели, да се напия и да се сбия, а не за да подкрепям Бехрмехрзукханаан и Ерамобвигбве![]()
Мнението разбира се си е само мое![]()
мога ли да попитам представителите на тая "субкултура" с какво точно си мислят, че подпомагат отбора, като се бият с другите и си изразходват енергията?
атакабг си изля душата, емо ултрас се обяви, че така подкрепял отбора си.. как по-точно става това, като се определя среща за бой ?
Хмм ами аз пак никой не ангажирам с мнението си, но боя извън стадиона не рефлектира по никакъв начин върху отбора. Това е просто за кеф, за адреналин... А от трибуните смятам че подкрепата не е малка. Даже не мисля че ще се изхвърля, ако кажа, че имаме едни от най-верните и уникални фенове в цяла Европа. Не веднъж съм виждал как примерно 1000 българи надвикват 10 000 противникови фенове на моменти. А ако играем в България, то противниковите фенове, дори и от отбори като Вердер кашират знамената и трансперантите и кротуват (същите олекнаха с 1 голямо знаме като идваха). Пловдивчани пък пребиват прехвалените англичани и тн. Малко се отклоних де ама карайПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Отделен е въпроса, че в много случаи боевете са предизвикани от нашия приятел ушеф...
Предполагам и за глобите, налагани на отборите заради поведението на феновете ще попиташ. Ами значи за мен поне нещата стоят така - без фенове няма как да има футбол, или поне на професионално ниво. Време е хората да разберат, че не феновете принадлежат на отбора, а отбора на феновете. Все пак футболистите и треньорите идват и си отиват след година-две, а ние оставаме на стадиона. В Италия примерно някои от отборите, и то отбори като Лацио не правят трансфер без съгласието на феновете. Време е и тук да покажем, че щом ръководството на клуба не ни слуша, започваме да губим интерес и се занимавме със странични неща, като чупене на стадиони примерно. За което в крайна сметка страда и самото ръководство. За това според мен просто трябва да има разбирателство между фенове и длъжностни лица за да вървят нещата добре.
a 6alajiite s kakvo to4no pomagat na svoq otbor?! pi4a gore si go kaza suporta na stadiona nikak ne e malak s tova pomagame na otbora,a izvan stadiona si e na6a rabota kakvo pravim,edni obi4at da hodqt na kino,dr da karat kolelo,nqkoi obi4at da se biqt!edin otbor vinagi se asociira sas svoite fenove, kato kajat lazio vinagi se spomenava za tehnite fenove,kak stava tova s proqvi na terena i izvan nego,tiq boeve ne samo za izrazhodvane na energiqta a sa svarzani i s dosta dr ne6ta neponqtni za tebПървоначално написано от OtherDimension
![]()
аз не съм казал, че "шаладжиите" допринасят
а с какво феновете на лацио помагат с действията си извън терена на отбора?![]()
и кои са тия непонятни неща?
тия боища са нещо като социален протест, така ли ?
срещу цялата система
и какво точно се демонстрира и показва?
нищо..
това са криворазбрани неща
и ти, и атакабг, дето сигурно не се е бил през живота си, сте гледали Грийн Стрийт хуулиганс и сте се филмирали много лошо май![]()
OtherDimension,що според теб всеки,който пише в тая тема се е филмирал яко и никога не е бил в търкала?
Много сме спорили и сме се псували с АТАКАБГ,обаче поне за него си личи,че е навътре в нещата и си е itk...за разлика от други знайни и незнайни ултраси,според които ултрас културата се изчерпва в това да носиш атрибути на отбора си...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
с това съм много съгласенПървоначално написано от exploitedteen
Alcohooligan, защото 90% премного парадират с това..
има и разбира се такива, които не го правят, като тебе и 1921, който не знам дали е побойник, ама поне не ни разплаква със сълзливи откровения от сорта на : ТОВА Е МОЯ ЖИВОТ! АЗ СЪМ УНИКАЛЕН, РАЗЛИЧЕН СЪМ ОТ ВААААС!![]()