- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболното Хулиганство
Istinskite huligani nqma da gi vidish po internet s nickove ULTRAS, koito razpravqt kolko sa veliki i kolko hora sa prebili i kolko shala sa vzeli ..
http://www.cska.net/index.php?option...26&topic=107.0
p.s: SFLT sa pichove![]()
Не знам за ЛХ,но с Торсидата имах възможност да се срещна очи в очи и се оказаха супер точни(поне единия от тях)...за разлика от селяците-чорбари от Перник,Своге...Горна Митрополия и Смядово.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Пхахаха ОК, те Запада викаш са позьорчетаИ едно допълнение...
според мене, специално в България единствените, които могат съвсем съвестно да се нарекат "ултрас групировка" са Торсида-Пловдив, донякъде и Лаута Хуулс от Доко Пловдив. Всички останали са позьори...![]()
А колкото до тия от Своге - те са всичките фенове на Спортист, и по равно са горе долу левскарите и чорбарите от тях. Познавам ги и едните и другите, напивали сме се доволно много и бих казал че са точни![]()
Първоначално написано от loyal_88
S koi ot Torcida si se zapoznal ?
хм, ако ми разрешите един въпрос като лаик
освен явните наегтиви, сврързани с евентуални медицински разноски и болките от боят, примерно, ултрастването и хулиганството носят ли облаги?
ПП: ааа, да сетих се - члагарките си падат по ултраси и хулигани
поправям се
![]()
![]()
садо-мазо си ти, ама не си признаваш!Първоначално написано от exploitedteen
ох, колко си страшен и зъл !Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Ми не сме говорили за разни торсиди и такива работи с момчетата, защото само се дразним едни други, но иначе локото и HFFK са по-стабилните им фенове на цска.Първоначално написано от Fena
Ами нали ушевите примерно са представители на системата, която не ни харесва. И няма нищо лошо да им поакажеш, че нито те, нито шефовете им ти харесватПървоначално написано от quench
А останалото какво вече казах е "само за спорта"
А чалгарките харесват изрусени и изсребрени типове, с джапанки, фанелки със всички цветове на дъгата и прически все едно са идвали аз да ги постригвам![]()
Както казва един фен на Партизан:"It's like a sex...with 2 girls!"Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
сега разбрах проблема ти атакабг
ти си девствен![]()
ne sum chel cqlata tema , nqmam i takova namerenie.stiga mi samo 1viq post i to samo nqkolko reda ot nego , za da si napravq nqkoi izvodi.Samo hora,koito nikoga ne sa stupvali na stadion mogat da kajat , che futbolnite fenove sa lumpeni,bokluci,narkomani i t.n.hora , koito govorqt obshto vzeto naizust , bez da imat nqkva realna predstava zakvo stava vupros.mnogo qsno , che kato doide mach s nqkoi omrazen otbor shte iskam da se sbiq s hora ot protivnikoviq otbor , shtoto az moq mach go igraq izvyn terena , na ulicata i sled tova na tribunata.na terena neshtata zavisqt ot drugi.kogato az si svyrsha moqta rabota , vlizam na stadiona s kef ( ne , che ako ne sum nqma da mi e kef da gledam lubimiq otbor , no kato znaesh , che si naddelql nad protivnikovite 'igrachi' e drugo) i se razdavam dokrai kato podkrepqm otbora si i vijdam , che gostuvashtite sa super unizeni i nasrani.futbola e neshto mnogo poveche ot prosto edna topka i 22ma na terena.za tezi , koito sa fenove futbola ne e samo 1 den v sedmicata.jiveesh s otbora 7 dni v sedmicata,365 v godinata.
terror und gewalt
Първоначално написано от EMO_ULTRAS
shto vodehTE , sega kato kihnaha mangizite sprqhte 'protestite'.nai-jalkoto v cqlata istoriq e , che nai-golemite v sektora vi gi vzimat teq pari i nikoi nemoje da im kaje 'kopche'
и след тва разправяйте,че футболното хулиганство не е начин на живот...футболното хулиганство се съдържа дори и в това да влезеш дискотеката с най-новата си дрешка на La Coste,да обърнеш няколко шота и да натискаш първата кифла,която видиш под звуците на ебати якото хаусче...![]()
Първоначално написано от Alcohooligan
ti sigurno si nqkoi ot novoizlupilite se 'casual' ot lovqch , deto ne sa si napravili truda da prochetat obstoino zakvo stava vypros i qvno ne go nosqt v sebe si . kvo huligansko ima da vleza az v bara , s teniska lacoste , da piq i da se zaigraq s nqkvo momiche ? pulna poziorshtina men ako pitash.kvo obshto s huliganizm ima tva deistvie , koeto si opisal ?
първо да си кежуъл не значи да си хулган, за да си правиш такива асоциации...и говорим за начин на живот. Всеки си има начини за "разбиване", аз също съм почитател на дискотеките, хаус музиката и леките каки. Просто нещатата се свеждат до личен избор, чат?Първоначално написано от shapkata
на мен са ми смешни тия хора, които си мислят, че са част от тая култура, само защото са сложили за аватар логото на пери, намерено в гуугъл, глдали са Green Street Hooligans и четири-пет клипчета в youtube![]()
Нали беше време за национално обединение ...![]()
ааа, аз не съм казал всички..
не ми слагай думи в устата![]()
такива са тия, дето парадират с това
да си видял примерно Аз съм БЪЛГАРЧЕ постоянно да говори какъв е живота му на скинхед, как другите били чалгари... как той бил различен и ТОВА е неговият живот
не..
ама такива измислени герои като други хора ме разсмиват![]()
е нали беше начин на живот товаПървоначално написано от exploitedteen
с особени политически идеи, пропаганди, протести..
нали смисълът беше толкова дълбок, че само интелектуалци като атакабг могат да го разберат ?![]()
Argy Bargy - Hooligans HeavenПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Първоначално написано от 1921
"футболното хулиганство се съдържа дори и в това да влезеш дискотеката с най-новата си дрешка на La Coste" e kvo obshto ima tova s futbolnoto huliganstvo obqsni mi ? imam priqteli , koito izobshto ne otbirat ot futbol , no nosqt Lacoste i kato vlezat v bara stavat huligani li ? ili sa huligani shtoto nosqt Lacoste.vie ste pylni debili.aman ot takiva poziori , koito sa izlgedali 2 filma i sa stanali huligani s mnogo bitki ama v neta.
с тоя ник е смешно да ми говориш за филми...
Първоначално написано от 1921
kato nqmash kvo da kajesh po-dobre ne pishi nishto , shmatko.qko ste se filmirali . izlezte ot filma 'huligani' , a dokato go napravite hodete qko po barove s flanelkite Lacoste i ne gi svalqite , shtoto bez tqh ne ste istinski huligani.na vas vi davam tochno edna sreshta s pravilnite hora ot vseki edin otbor v BG i sym siguren , che sled sreshtata shte zaebete i futbol , i huliganstva i prochie
само не викай мутрите да ни бият...![]()