- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболното Хулиганство
ти фен на кой отбор си и чувстваш лис е правилен?Първоначално написано от shapkata
Първоначално написано от Alcohooligan
na vas i spartak varna sa vi dostatuchni , momche.
Първоначално написано от Alcohooligan
az dosega da ste se sbili ne sym chul.kogavo vi e bilo predlojeno ne ste iskali shtoto ne stavate za teq neshta.ne vijdam kvo se pravish na interesen v toq forum.otivaite se snimaite predi nqkvi dyrveni kyshturki i ne se namesvaite v koqto i da e bilo scena v BG
е това вече си е баш
болна тема
![]()
![]()
![]()
НЕ НА ФУТБОЛНОТО ХУУЛИГАНСТВО
СПРЕТЕ ГИ ПЛЛС
хаха
TEEN PROBLEM HOOLIGANS![]()
![]()
Първоначално написано от Urchins
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
някой знае ли какво е станало в благоевград...меле след мача,двама пострадали ?!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
дококото знам 4-ма от ЦСКА нападнали един от Пирин.. после станало мелето, 2ма от Пирин са в болница
е имаше и един, който мина през целия сектор с червено шалче и подканяше феновете на Пирин .. това беше наглостПървоначално написано от GLeZoRanA
иначе не знам какво точно е станало, но може и да си права
агитката на ЦСКА се държеше много толерантно, като дори започна да пее една от песните на Пирин, които пък им отвърнаха с аплодисменти, а после : "червени боклуци" .. тъпотия
мерси за комплиментаПървоначално написано от GLeZoRanA
koe ime e nagloto,te vse pak sa si v grada, malko 4ydno da ne si vidqla tokatite kato e imalo dosta zdavo mele mejdy vas![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
А незнам аз си седях мирно и тихо и си гледах мача .. То от сс пирин бяха казали , че щели преди да мача да се виждат с некви от ЦСКА ама незнам какво е станало
ние в БЛг пристигнахме със закъснение някви 2 3 мин преди началото на мача и си тръгнахме бързичко след мача и не сме минавали през града а заобикаляхме адски много .. и не съм разпитвала и нищо не знам , яяяяяя раздуийте малко какво е станало ?
Глези, не го взимам присърце, спокс![]()
ама е нормално така да се съскат... все пак това е ЦСКА
мен ако питате, съдията още повече нажежи обстановката
за плакатите - някакви издигнали срещу изборния туризъм и Томов "заповядал" на стюардите да ги смъкнат ... иии така е станал боя в агитката, ама той беше краткотраен
колкото до боя след мача, доколкото разбрах той е бил между СС пирин и няколко от благоевград, викали за ЦСКА
ама това са слухове, аз мислех, че ти знаеш какво е станало...
Дам, човек трябва да се докаже. Пловдив е идеалната сценаПървоначално написано от StayClose
А иначе трябва тия дето сме кежуълс да се наснимаме с белите маратонки и перитата като някои, и ако случайно имаме някой ментак СИ задължително на снимката трябва да си покажем нашивката =D>
Истинските ИТКта се познават повечето. Много трудно може да взема някой наш за цесекар или обратното. Но тука по никове няма как да се разберем. За тфа дайте една кежуъл срещичка да си спретнем на по бира и да обсъдим културата, а?![]()
Тоя път реших , че няма да се намесвамПървоначално написано от OtherDimension
Имам познати в СС пирин и ме бяха уведомили , че щели да се бият с някви цесекарчета ама разбрах , че не са ми познати и не съм се интересувала изобщо.Много бързо се изнесохме от Благоевград и не можах нищо да разбера , а и след това не съм се чувала с пиринци
ще питам и ще ти кажа ако те инт какво е станало
![]()
стана така че наши им скочили на селяните и селяните го отнесли тфа е![]()