- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболното Хулиганство
то и според мене е тъпо некви негри да се стрелят по улиците и да убиват невинни хора....Първоначално написано от 2pac4ever
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ти нямаш карирана шапка, аре не се прави на много интересен по форумитрПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
алелуя.
бе тряа да има насилие бе !
бира футбол и расизъм - ЗДРАВ И БОДЪР ОРГАНИЗЪМ !![]()
Според мен не е възможно един интелигентен човек да пали седалки и да цели с камъни.Това са хората,които нападнаха Томислав Русев,това са хората които само пият,дрогират се и се бият,това са откачалки,които заслужават да прекарат живота си в псхиатрична клиника.
tochno hora,koito predi godini sa se zanimavali s futbolno huliganstvo sega pishat knigi i knigite im se kupuvat... pravi smetka dali ne sa inteligentni...Първоначално написано от Rai Uno
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Тука 90 % от тия дет пишат си нямат представа какво значи ултрас ,хуул и кежуал или изобщо да подкрепяш отбор , ама дай тия са некфи наркомани изроди и тн... ташаци на рояци
а вие тука расистите пъксте най смешни , мислите се за некфи големи нацита ама на улицата не смеете да скочите на мангали и негри .. пълен ташак![]()
Да,Томислав Русев подразни и мен с неговите простотии.Не казвам,че не е правилно да го гонят.Той е много отворен в Радио "Гонг",но иначе май е пълен посерко.Поне като не искаш да те гонят недей се прави на голяма работа.
LunaTriCk ti ot Liverpool li si![]()
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
не,от евертън е.Първоначално написано от Pafkata
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
бе много знаите сички бе вземете си направете една фракция ITK сичките тука![]()
![]()
Повечето момчета притежават някакъв адски сексапил и чар, който адски много ме привлича в тях.. не знам .. не мога да го опиша..
бръснати.. набити .. с дрезгави гласове.. напрао един поглед и съм леш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
:P :P :P
![]()
да живее садо-мазото!
dai da doida do maina town,pa moe i da se uredime...Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
6e me prosveti6 li i mene v hool kulturata 4e gledam si mn navatreПървоначално написано от ATAKABG
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Щь сйи помьисля.Първоначално написано от Alcohooligan
А за мен ще се замисляш ли въобще?Първоначално написано от cherinka
Ама да ти издам тайната...тез сме плешиви, само бомбера те прави голям и гласа е дрезгав заради студената бива - т.е. пропаднали алкохолици
az nqmam bomber![]()
moje ako mi goworish na frenskiПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
pa ne sym brysnat, daje sym s korava fyieshyn prichoska ama i shty pogledneme i azПървоначално написано от cherinka
![]()
не ставаш тогаваПървоначално написано от HenriLloyd
![]()
алелуя.
i az nqmam bomber...![]()
![]()
emi dowolno za nas togawaПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Бая народ го цитирахте.. чакайте и аз да го направя..Първоначално написано от 1921
![]()
Пича е прав (тоя 1921 ) (не съм жълта, кафяфа съм) та.. пича си е прав.. няма кво да спорим.
Тва си е една изключителна възможност, и според мен, трябва да се възползвате/възползваме от нея!![]()
ma to huu da hodish nekoq ama primerno 9 meseca s edna i syhsta![]()