- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболното Хулиганство
Хмм ами аз пак никой не ангажирам с мнението си, но боя извън стадиона не рефлектира по никакъв начин върху отбора. Това е просто за кеф, за адреналин... А от трибуните смятам че подкрепата не е малка. Даже не мисля че ще се изхвърля, ако кажа, че имаме едни от най-верните и уникални фенове в цяла Европа. Не веднъж съм виждал как примерно 1000 българи надвикват 10 000 противникови фенове на моменти. А ако играем в България, то противниковите фенове, дори и от отбори като Вердер кашират знамената и трансперантите и кротуват (същите олекнаха с 1 голямо знаме като идваха). Пловдивчани пък пребиват прехвалените англичани и тн. Малко се отклоних де ама карайПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Отделен е въпроса, че в много случаи боевете са предизвикани от нашия приятел ушеф...
Предполагам и за глобите, налагани на отборите заради поведението на феновете ще попиташ. Ами значи за мен поне нещата стоят така - без фенове няма как да има футбол, или поне на професионално ниво. Време е хората да разберат, че не феновете принадлежат на отбора, а отбора на феновете. Все пак футболистите и треньорите идват и си отиват след година-две, а ние оставаме на стадиона. В Италия примерно някои от отборите, и то отбори като Лацио не правят трансфер без съгласието на феновете. Време е и тук да покажем, че щом ръководството на клуба не ни слуша, започваме да губим интерес и се занимавме със странични неща, като чупене на стадиони примерно. За което в крайна сметка страда и самото ръководство. За това според мен просто трябва да има разбирателство между фенове и длъжностни лица за да вървят нещата добре.