- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболното Хулиганство
DA!!!Първоначално написано от EMO_ULTRAS
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Ще загазите![]()
Общо взето само подочух че е имало някъф бой и пак сме прибрали някво знаме. Естествено, както винаги момчетата от Берое които се бият се броят на пръсти, а останалата част от агитката стои и гледа.![]()
краде, краде...заешки сърца, но ловки пръсти =D>Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
оня мухльо с бръмбарито пак първи избяга хаххаа![]()
Кажи за кого говориш. Имам подозрения че се бъркаш с някой. Спомени кой и какъв е, може и да кажеш на клипа кой е.
бръмбари шапка, жълти канчета на неква фешън блузка, в началото на клипа бяга по пътеката долу 2-3 секундаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
exploitedteen, ми к'во няма, колко човека виждаш да се бият? Както в предния случай са една шепа хора, срещу всички. Нямам какво да говоря, естествно упреците са ми към нашата агитка и по-скоро малките, които никога не учасват в подобни сблъсъци, но винаги са по огради и провокират другата агитка.
1921, силно се съмнявам че този впрсосния младеж го познаваш.
Знамена не знам как се печеля, бой има, знамена се вземат, не знам попринцип как става инъче. Не знам какви материали са качвани по сайтове и какви историйки сте чували, ама пак се радвам че няма пострадали от нашите. Е един, който...отишъл и изтряскал юмрук на един ушев...разхвърчали се фуражки, очила и всичко к'вото можеПосле...му е било тежко в районното де. Друг се бие с трима, той поударен, те поударени, ама нищо сериозно.
Има няколко наказани и поосъдени, сега се очакват и още![]()
Е не се вижда всичко от камерата, някои неща остават скрити от нея. 3-мата помляни от бой във Варна след Берое - Спартак много не се показва по камери, нали? А вижда ли се в сегашния случай един как разпилява 5-ма? Ами спартак...над 10 човека се дърпат, защото един, който ми е до кръста, е решил да посегне. Повече от това не знам какво са можели да направят нашите. А и не ми се струва реално до сега някой от нашите да не е понатрошен, все леко минават момчетата.
Е да бе и ти си прав, но и все пак и ти имаш приятели които биха ти разказали някои неща от кухнятаНякоя по-пикантна случка
![]()
Съгласен съм че има доста издънки в отбора напоследък. Беше поставно едно друго начало, но...вижда се до какво се стигна. Явно някои хора си мислят че сме прекалено много и големи, че да се делим на отделни групи, пък даже и гропировкив които няма да споменавам кои и какви участват. Имаме много проблеми с отбора и по-точно собственика. Влизането на стадиона става по друг начин, никаква хореография, мястото на агитката е друго, стадиона е празен, както и самата агитка. Положението е трагично...
виждали сме му физиономията на финала за купата в стара загора.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
bulgar4e govori6 palni gluposti!!!qsno e zasneto kak va6te darpat znameto i posle bqgat i gi posre6tat 20-30 4oveka i zapo4vat pregradki i celyvki!!! a za oniq mom4eta koito go izqdaha ot va6te nikoi ni6to ne pravi! 1vo dve va6i mom4eta nalaziha 1 ot tehnite,sled tva 1 ot akulite presko4i i ve4e va6to mom4e sas zeleniq bomber napravi istinski slaum po zemqtasled tva 50g fen na akulite napravo sma4ka dr va6e mom4e a tiq geroi deto drapnaha znameto kade bqha togava?imahte 4isleno prevazhodstvo ama mai e po-lesno da darpa6 i da bqga6 i posle seki za sebe si! bitiqt bit,ebaniq eban ama nali nakazahte zname kvo vi ebe
![]()
Не знам защо ги няма по време на боя. Може би най-вероятно защото на клипа се вижда как ги избутват към А сектор и няма как да минат през кордон, който ги пази и затова няма никой ушев докато другите се бият пред сектора за гости.
Първоначално написано от EMO_ULTRAS
еxploited,не знам какво ти е отношението към Берое,но аз лично много ги мразя.Случилото се обаче на мача(със знамето имам предвид),не трябва да служи за оплюване на берое.Вместо тия от черноморец да се засрамат как 2 души могат да им откраднат знамето те плюят берое. Като малка агитка те трябва да бъдат сплотени и са длъжни да си пазят знамето като очите.Същото беше и преди 2 години,когато свинете ни откраднаха знамето на мача с Удинезе.Пред 10 000 хиляди души 5-10 да ти вземат знамето е чист срам.Вина за това имат всички от първите редове,включително и аз.Друг е въпроса че после пак опитаха да направят удара на мача с Шалке и само Голди ги спаси от линч...Първоначално написано от exploitedteen
ne si mn prav, mom4etata ot 4ernomorec vednaga sko4iha i ot beroe go izqdoha ( btw. i az mn gi mrazq) da zveha im znameto fakt,ama izvinqvai edvali ima dr stadion v evropa kadeto protivnikovite fenove otivat neybespokoqvani do sektora s gostite sramno e da ti zemat znameto,ama o6te po sramno e da te biqt na sobstveniq ti stadion pri yslovie 4e razlikata v broikite e dosta golqma
Прав си Емо е на 14.
Някои хора живеят само заради хулиганството.
Това им е в главата, за това живеят...
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
a v momenta o6te li se opavat na y6evite?! i samo da otbeleja 4e horeoografiite ne gi pravqt zapadПървоначално написано от ATAKABG
![]()
СЗ колко човека са, нещо не съм запознат с левскарите![]()
ЕХА, да счупиш стъкло на рейс и да избягаш после .. безценно
тва вече стана тъпо...Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
opredelenoПървоначално написано от Alcohooligan
А ще имали бг субс- за Балканите?
Преди време ми казаха, че ще бъде включена и България.
Emo 100% съм сигурен, не се оправдавай.
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
едит : оправих си звукаПървоначално написано от ATAKABG