Братле,от Запад трудно могат да звучат "позьорски"
Съгласен съм,аз за тях лоша дума не мога да кажа. Още повече,че без тях агитката ни ще е цифра смешна...
Макар че много хора си позволяват да ги критикуват за бомбите и за други неща...
ставате за смях с тия мнения....
Обоснови се ,пред кой и защо "ставаме за смях" ?
Звучите смешно пред самите себе си.Не можете да звучите смешно пред малоумниците тука дето грам не разбират от това за което говориме.Цялото това лизане на гъзове на Запад ми е писнало.Някое момче на 12-13 години като отиде в сектора и от запад веднага му стават идоли.Дееба,вие по-малко фенове ли сте от тях като нямате татуировки по ръцете и не мятате бомби.Това са едни хора,които нямат какво да губят в живота си.Половината от тях вече са буквално на кафево,а и на бело и на амфетамини.Не разбирам как един продрусан дришльо на 20-25 години,които живее само за да сбие може да бъде възхваляван от момче на 14-15 години(говоря примерно),за което живота е пред него.Запад са големите биячи,нали.Само 20 на 1 нападат.Добре е че има и изключения обаче...АTAKA,агитката без Запад си е просто агитката без Запад
Значи...
Първо - аз и Емо не сме на по 15 години (поне аз,пък и за него предполагам)
Второ - във всяко стадо има и мърша. Така е и в СЗ. Верно е,че малко се надуват,но в крайна сметка с право... Без тях агитката ни ще е пълен ташак,няма да има нито синхрон,нито качествена организация... Срамно е ЛЕВСКИ от години да не може да направи една хореография като хората,защото от националния фенклуб са пълни безхаберници и пияници... Някакви чички на по 45-50г. ли ще са главатари на агитката ни? Нали ги знам,по гостуванията съм пътувал с тях. Абсолютен ташак са... Всички ни се смеят,заради НФК и идиотите,които са там. СЗ при всички положения са по-добре от НФК. Да не говорим,че единствено те се опъват сериозно на ушевите,а и заедно с Лаута са най-сериозната групировка в България...
a v momenta o6te li se opavat na y6evite?! i samo da otbeleja 4e horeoografiite ne gi pravqt zapad